★ DEEP PURPLE JAM [DK] @ HIGH VOLTAGE ★

25 jan 2020 kl. 21:00 - 23:59

Axeltorv 3, 1609 København, Denmark, Axeltorv 3, Kld, 1609 København V

★ DEEP PURPLE JAM [DK] ★ 25. JANUAR @ HIGH VOLTAGE ★

High Voltage er mægtig glade for, igen at kunne præsentere Deep Purple Jam!

Deep Purple Jam startede i 1994, og siden har bandet spillet et utal af koncerter i Danmark og Skandinavien.
Deep Purple Jam spiller sangene fra Deep Purple mark 2 og 3 – altså fra bandets glansperiode - og leverer den autentiske rå og upolerede 70’er rock lyd. Vi taler om de ægte Gillan/Coverdale skrig sunget af bandets fremragende forsanger Oliver Weers, de legendariske guitar-riffs og ekvilibristiske soli, samt den ikoniske lyd af Hammond orgel og Leslie ovenpå en altid tight og velspillende bund fra bandets solide rytmegruppe.

Deep Purple Jam formår på overbevisende vis at genskabe magien, som kendetegnede Deep Purple i 70’erne, og udstråler altid ægte spilleglæde i mødet med musikken og publikum. som får en ekstraordinær musikalsk oplevelse med klassikere som ”Highway Star”, Child In Time”, ”Burn”, ”Mistreated” og selvfølgelig ”Smoke On The Water”.

Deep Purple Jam er beviset på, at den banebrydende rock fra starten af 70'erne stadig har en enorm tiltrækningskraft, hvilket bedst ses på publikum: Det er ikke kun 'de unge fra dengang', som kommer til koncerterne, for at få genopfrisket minderne fra dengang, men også nutidens unge møder op for at opleve og få del i magien, energien og musikken fra et af 70’ernes allerstørste rockbands.

Vi snes og spred ordet!

ENTRÉ 150,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE 21:00 ✩ KONCERT 22:00 ✩ STORE FADØL 25,- ML. 21:00-22:00 ✩ NATKLUB TIL 5:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18+