Deepen, explore & reconnect

30 aug 2019 kl. 18:00 - 01 sep 2019 kl. 15:00

Sankt Mortens Gade 18, 3700 Rønne

DEEPEN, EXPLORE & RECONNECT
Yoga Staycation på Bornholm

Denne 3 dags yoga staycation er for dig, der har lyst til at gå dybere med din yogapraksis. Bliv inspireret og opdag den kreative side af din praksis, prøv nye måder at bevæge dig på og komme tættere på dig selv ved at fordybe dig i din krop og nære din sjæl.

Du kommer til at deltage på 3 workshops – DEEPEN, EXPLORE & RECONNECT-, som er designet til at lade dig udforske kroppens og sindets univers og opdage nye sider af din yogapraksis.

DEEPEN – Fredag, den 30.8.2019 kl 18-20:30

DEEPEN udforsker hvordan du skaber mere balance og lethed i din krop, mens du understøtter muligheden for at nære din body-mind connection.

Vi begynder med en mindful slow-flow og går videre til en legende og energigivende Vinyasa Flow med stærke asana sekvenser. Vi afslutter med et nærende restorativt flow og en guidet afspænding.

EXPLORE – Lørdag, den 31.8.2019 kl 9-12:30

EXPLORE - MIND: Vi starter lørdagen med en halv times morgenmeditation, hvor du bliver guidet til at sætte en intention for dagen. Meditationen giver dig et energi- og motivationsboost.

PAUSE med koldpresset morgenjuice

EXPLORE - MOVE: er designet til at lade dig opdage den kreative side af din yogapraksis og vil inspirere dig til at prøve nye måder at bevæge dig på. Vi arbejder med et flydende og intuitivt Vinyasa flow, som udvikler sig til en dansende yoga sekvens til lækre beats.

RECONNECT – Søndag, den 1.9.2019 kl 11-13:30

RECONNECT er en nærende workshop med 2 1/2 timers restorativ og selvforkælende yoga praksis. Nyd at give slip på alle tanker og spændinger ved at fordybe dig i din krop og nære din sjæl.

Igennem blide yoga flows, restorative stillinger, myofascial release (arbejde med bindevævet) pranayama og guidet afspænding beroliger du nervesystemet, giver kroppen muligheden for at spænde fuldstændig af, understøtter din body-mind connection & skaber plads til introspektion.

Søndag afslutter vi vores staycation med en fælles frokost på Café MoMo i Rønne, hvor jeg byder på et glas koldpresset grøn juice og en nærende, økologisk & plantebaseret Buddhabowl med årstidernes lokale grøntsager og urter.

Denne staycation er for alle, uanset køn og alder. Alle niveauer er velkomne. Vær dog opmærksom på at tilbuddet ikke egner sig for dig, der aldrig har dyrket yoga før. Hvis du er i tvivl kontakt mig på lilly-colle@hotmail.com

Du skal have din egen yogamåtte med og 2 tæpper, samt en drikkeflaske til vand.

Prisen er for alle 3 dage inkl. juice om lørdagen og frokost om søndagen.

Sted: Li:yo Studio // Sct Mortensgade 18 // 3700 Rønne