spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Defeated Sanity + Deus Otiosus

Afholdt event

Defeated Sanity + Deus Otiosus

Fra DKK 170,00

Sted

Dato

22 feb 2018 kl. 20:00 - 23:45

Beskrivelse

Et af de mest brutale og kompromisløse dødsmetalbands, Defeated Sanity, sprætter os op levende med en motorsav af nedstemte guitarriffs og knivskarpe blastbeats, når de rammer vores bombehus torsdag d. 22. februar.

Defeated Sanity har mere end 20 år på bagen, og intentionen har siden deres første øver været at skabe den mest brutale og intense death metal, verden har set. Bandets første demoer og debutalbummet ’Prelude To The Tragedy’ er tydeligvis inspireret af klassiske amerikanske dødsmetalbands som Suffocation og Immolation, men med flere ændringer i besætningen op gennem 00’erne fulgte også et mindre stilskifte. På Defeated Sanity’s andet album ’Psalms of the Moribund’ fra 2007 bevæger de sig således lidt væk fra den tekniske dødsmetal, for i stedet at fokusere på et mere kaotisk og destruktivt udtryk. Kombineret med en bastung produktion og enkelte groovy breakdowns, giver det albummet den perfekte dynamik, der gør det til bandets absolutte højdepunkt i et bagkatalog med en meget høj standard.

Den brutale tyske kvartet er aktuelle med udgivelsen ’Disposal of the Dead / Dharmata’, hvor første halvdel byder på knusende hård nedstemt death metal og anden del, ’Dharmata’, viser Defeated Sanity fra deres komplekse, tekniske side og nærmest fungerer som en ode til pionerer som Death og Cynic.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .