Definer din historie lad den ikke definere dig

04 sep 2019 kl. 19:00 - 21:00

Lørslev Friskole og Børnecenter, Ugiltvej 881, 9800 Hjørring

Hvordan en tryg og uskyldig barndom, kan ændres på et øjeblik.

Som dreng blev Rasmus udsat for et gentagen seksuelt misbrug af et mandligt familie medlem, og trods opvæksten i en meget tæt knyttet og kærlig familie - forblev overgrebene en hemmelighed langt ind i voksenlivet.

Rasmus fortæller hvordan familieværdierne kan gøre det svært at bryde den sociale arv, og gøre det svært at åbne munden og bryde ud af den rolle man er blevet tildelt i familien  - og om hvordan det selv at blive far, på et øjeblik ændrede alt.

Rasmus fortæller sin egen historie og deler sine erfaringer samt faglige viden, tilegnet gennem hans uddannelse til NLP rådgiver.

Emner der berøres.

- Incest/pædofili

- Bruddet med den sociale arv

- Selvmordstanker

- Vejen fra negative til positive løsninger

- Bruddet med tabuet incest

- Teknikker til slevhjælp

Om fordragsholderen

Rasmus Hinrichs er kommet ud stærkere, gladere og med en brændende passion for at bryde tabuet og hjælpe andre - Rasmus hjælper i dag familier med pædofili og incest tæt inde på livet, og har siden han selv brød med tavsheden for 6 år siden, valgt at uddanne sig inden for psykoterapien.

Rasmus arbejder med terapi og coaching af ofre og familier der står med lignende udfordringer, samt klienter med stress, depression, angst og øvrige personlige udfordringer.