Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Dejlig er Jorden - nyt juleoratorium i Risskov Kirke

Afholdt event

Dejlig er Jorden - nyt juleoratorium i Risskov Kirke

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

12 dec 2021 kl. 16:00 - 17:30

Beskrivelse

Dejlig er Jorden præsenterer er et nyt og friskt juleoratorium, der kan samle mennesker på tværs af tro og livsanskuelser og samtidig invitere til refleksion og eftertanke over, hvad julen betyder for mennesker i dag. Værket skal ikke erstatte men tværtimod spille op til og op mod de kendte juleklassikere Bachs Juleoratorium og Händels Messias.

Værket præsenterer ny musik af den Reumert-vindende komponist Andy Pape og ny tekst af forfatter og salmedigter Iben Krogsdal, der netop har fået hele 10 salme- og sangtekster med i den nye Højskolesangbog. Teksten er på dansk, tonesproget nutidigt og let tilgængeligt, og Ingemanns kendte salme Dejlig er Jorden er et musikalsk omdrejningspunkt for hele værket, der kredser om centrale følelsesmæssige og spirituelle aspekter omkring julen.

Koncerten vil tage form som en musikalsk samtale mellem 4 solister, 7 musikere og publikum, der inviteres til at synge med undervejs, og værket vil fokusere på en række af højtidens kernetemaer: liv og død, lys og mørke, håb og forventning. Formålet med denne nye form for julekoncert er at genfinde og genfortolke nogle centrale medmenneskelige aspekter i julebudskabet og præsentere dem i tekst og musik af høj kunstnerisk kvalitet.

Denne koncert præsenteres i samarbejde mellem 3 kirker: Elsted Kirke, Lystrup Kirke og Risskov Kirke.

Lokation

Risskov Kirke Risskov Kirke, Solbakken 2, 8240 Risskov

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .