Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

#DelDinLøn

Afholdt event

#DelDinLøn

Fra Gratis

Sted

Dato

08 mar 2018 kl. 16:00 - 20:00

Beskrivelse

Debat, indsigt og musik i Den Sorte Diamant i anledning af Kvindernes Internationale Kampdag. Gratis og åbent for alle.

”Hvor meget tjener du?” er et spørgsmål, vi helst undgår. Men hvorfor er løn så stort et tabu i vores samfund? Og hvordan når vi hen til at tale åbent om, hvor meget vi tjener? Det er omdrejningspunktet, når 38 fagforbund inviterer til åbent hus i Den Sorte Diamant. Kom og hør inspirerende oplæg, deltag i debatten og nyd feministisk underholdning, når det Kønne Kartel spiller op i det Kongelige Biblioteks haller.

Journalist Ditte Giese er eftermiddagens moderator.

PROGRAM

16:00 Velkommen i Dronningesalen v/Ditte Giese

16:15 ”Hvad tjener du? – om åbenhed om løn på arbejdspladsen”

v/ Kirsten Precht og Kenn Warming, specialkonsulenter, Institut for Menneskerettigheder

Det skal være mere almindeligt at tale løn på arbejdspladsen. Men hvordan? Kirsten og Kenn præsenterer resultater fra projektet ”Åbenhed om løn på arbejdspladsen”, som har undersøgt (manglende) åbenhed og tabuisering af løn på arbejdspladsen.

17:00 Tre skarpe vinkler på ligeløn: En forsker, en politiker og en direktør giver hver deres vinkel på ligeløn. Tre skarpe til refleksion og måske provokation!

 • ” Hvorfor er det tabu at tale løn i Danmark? Hvad fortæller historien os?”
  v/ Astrid Elkjær Sørensen, ph.D, Den moderne feminisme og ligestilling i Skandinavien

 • ” Ligestillingen, der blev væk!"
  v/ Mette Gjerskov, MF, Socialdemokrat, Udviklingsordfører
 • ”Har du råd til ikke at tale om løn? Det koster dig nemlig flere årsløn i løbet af dit arbejdsliv”
  v/ Ann Lehmann Erichsen, forbrugerøkonom og afdelingsdirektør, Nordea

18:00 Forfriskninger i foyeen

18:30 Det Kønne Kartel spiller op

Det Kønne Kartel er et folk­band, der synger sange på dansk om mænd og kvinder. Med deres fire stemmer samt instrumenter som guitar, kontrabas, cajon, mandolinbanjo og mundharpe skaber de et enkelt, melodisk og let skramlet univers, der stilmæssigt nok bedst beskrives som en blanding af ballader, protestsange, viser og country. Teksterne udforsker forestillinger om det naturlige og normale, ofte med en fortælling om forbindelsen mellem køn og skæbne.

20:00 Tak for i dag!

Arrangementet er gratis, men husk at tilmelde dig, så vi ved, hvor mange der kommer.

OBS: Der vil blive taget billeder under arrangementet.

Lokation

Dronningesalen, Den Sorte Diamant, 1221 københavn

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer