spring til hovedindhold

Demokrati og social bæredygtighed

Demokrati og social bæredygtighed

Fra DKK 50,00

Sted

Beskrivelse

Grundstenene for vores moderne verden blev lagt i antikkens Grækenland. I Danmark bygger vi videre på de gamle dyder, og i almene boligområder kan beboerdemokratiet noget helt særligt i vores demokratiske samfundsmodel. Men nogle almene boligområder er under forandring i disse år, og beboerdemokratiet er under pres. Kom og hør Niels Bjørn, om hvordan vi skaber socialt bæredygtige byer. Han er bystrategisk rådgiver og står bag podcastserierne ‘Balladen om blokken’, ‘Den ekstra indsats’ og ‘Sansernes arkitektur’. Bagefter er der mulighed for at gå en fælles tur i Urbanplanen, Hørgården og den nyrenoverede Remisepark.

Arrangementet er en del af Golden Days festivalen og arrangeret af den boligsociale indsats i Urbanplanen v. Boligforeningen 3B/KAB og Kulturforeningen Liv i Sundby.

Arrangør

Partnerskabet er den boligsociale indsats i Urbanplanen, 2300 København S

Lokation

Beboerhus Nord Beboerhus Nord, Røde Mellemvej 7, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på