Spring til hovedindhold

Demon Head

Demon Head

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

06 okt 2024 kl. 19:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Demon Head annoncerer stolt udgivelsen af deres femte fuldlængdealbum, 'Through Holes Shine the Stars', på Svart Records. Albummet markerer en milepæl for bandet, der sidste år fejrede 10 års jubilæum. Med en dybere, mørkere lyd end tidligere udgivelser, præsenterer albummet en unik blanding af introspektion og udadvendthed, som bandet er kendt for.

Bassist Mikkel Fuglsang beskriver albummet som en ny fase for bandet: "Vores første fire plader har skabt en struktur, der fører til det niveau, vi har nået nu." Albummets otte numre blev skrevet kollektivt fra 2019-2022 og indspillet af bandet selv mellem oktober 2022 og marts 2023 i deres studier i København og på Irlands vestkyst.

Producer og guitarist Birk Gjerlufsen Nielsen forklarer, at den lange indspilningsproces har sikret en balance mellem præcision og kunstnerisk udfoldelse. Flemming Rasmussen, kendt for sit arbejde med Metallica, har stået for mixningen, hvilket ifølge vokalist Marcus Ferreira Larsen har resulteret i en transparent mix, der forstærker albummets kompositioner.

Med en spilletid på 47 minutter er dette Demon Heads mest omfattende værk. Sange som "The Chalice" og "Our Winged Mother" viser bandets evne til at blande tunge riffs med komplekse arrangementer. Birk Gjerlufsen Nielsen beskriver "Frost" som en fejring af rytmisk musik, mens "This Vessel Is Willing" fremstår som en epilog med improviserede elementer og dybe følelsesmæssige vokaler.

På det lyriske plan tager *Through Holes Shine the Stars* et stort skridt fremad med tekster, der læses som poetiske noveller, fyldt med eksistentiel fortvivlelse og svag, men urokkelig håb. Albummets afslutning antyder, at Demon Head ikke er færdige med deres musikalske udforskning, men måske er begyndt på en ny æra.

Med *Through Holes Shine the Stars* cementerer Demon Head deres plads i den musikalske vildmark med en kraftfuld og følelsesladet udgivelse, der lover mere spændende musik i fremtiden.

Den 6. oktober kan Demon Head opleves live i Pumpehuset - SCIMITAR og SPIRACLE er support.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori