Demon Head + Slægt + Shaam Larein - ekstrakoncert

eventet sluttede

Demon Head + Slægt + Shaam Larein - ekstrakoncert

Billetter fra DKK 160,00

Sted

Dato

07 aug 2021 kl. 19:00 - 23:59

Beskrivelse

Endnu en koncert i mørkets tegn er i vente i Pumpehuset 7. august, når DEMON HEAD inviterer til deres ekstrakoncert efter deres udsolgte koncert 6. august Denne aften er bandet flankeret af de lokale hårdtslående helte SLÆGT og hjemsøgende SHAAM LAREIN, der spiller første koncert i Danmark.

Demon Head
I stilhed har Demon Head igennem de sidste to år dedikeret sig til ny musik, der graver dybere ned i deres særlige diabolske rock. Men vi kan nu løfte sløret for, at bandet udgiver deres fjerde album - denne gang på det internationale label Metal Blade Records. Der er altså udsigt til både verdenspremiere og velkendte energiudladninger!

Slægt
Slægt fra København har cementeret deres plads, som et af de vigtigste og mest spændende metal bands på den danske scene i de seneste år. Med et udgangspunkt i traditionel, skandinavisk black metal kombineret med klassiske heavy metal dyder og et vildt, og til tider, uforudsigeligt live show har Slægt skabt noget, som er deres helt eget. I 2011 startede Slægt, som et solo-projekt inden det udviklede sig til en gruppe. Bandets signatur-lyd, der blander velkendte stilarter med inspirationer, der ligger udover metallens sfære, blev hurtigt skabt. Med seks udgivelser på bagen, tre turnéer i Europa og optrædener på store festivaler har Slægt opbygget et stort publikum og opnået anerkendelse både hjemme og internationalt. ”Sammensmeltning fører til en omdefinering af genrer. I vores kerne henter vi inspiration fra en lang række stilarter og tidsperioder, og vi kombinerer dem på en måde, der tiltaler os. Vi har mange nuancer på vores palet, både lyse og mørke. Disse er, som i livet, sammenvævede og bliver til evigt foranderlige konstanter. ” - Slægt. Med et fokus på sangskrivning og komposition, rå kraft og autentisk energi, fortsætterSlægt med, at udvikle sig på deres rejse mod nye mål, altsammen baseret på et fundament af rødder de selv har skabt.

Shaam Larein
Shaam voksede op på scenegulvet som skuespiller i sin far rejsende teater. Sammen rejste de med farens værker, mens Shaam fandt sin egen stemme. Hun brugte et par år i sine 20'ere på at synge jazz, men et par efterfølgende år med stilhed fungerede som katalysator for musikken på debutalbummet "Sculpture". Hendes blod strømmer fra Mellemøsten, men hendes kunstneriske opvoksen stammer fra Stockholms samlede kunstscene. "Sculpture" er en sammensmeltning af de to verdener.

På grund af den nuværende coronasituation, bliver denne koncert afviklet for siddende publikum. Vi har indrettet Pumpehuset i en corona-venlig udgave, hvor vi forener energien fra et spillested med hyggen fra en tysk bierstube. Det betyder borde/bænke-opsætning i den store sal, så det er muligt både at hygge og høre koncert med vennerne samtidig. Indretningen og rammerne for koncerterne er udarbejdet i tæt samarbejde med myndighederne for at gøre koncerterne sikre og trygge for alle.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .