Den bæredygtige have - i byen og på landet. Havevandring med Signe Wenneberg.

eventet sluttede

Den bæredygtige have - i byen og på landet. Havevandring med Signe Wenneberg.

Billetter fra DKK 175,00

Sted

Dato

30 maj 2017 kl. 17:00 - 18:30

Beskrivelse

Haven er for mange mennesker en kilde til at stresse af, men hvordan kommer man i gang, og hvad hvis man ikke har en have, men en altan?
På havevandring med Signe Wenneberg i Bakkehusets have, får du stof til eftertanke, idéer til at komme i gang både i haven, i drivhuset, på altanen ikke mindst hvordan det at tænke bæredygtigt også er at give tilbage, og det endda uden at behøve at være klidmoster og anti-forbruger.

Havevandringen sluttes af med et glas rosé i Bakkehusets kulinariske orangeri.

Havevandringen er støttet af Frederiksberg Kommune.

Arrangør

Events og arrangementer i Bakkehuset, en del af Frederiksbergmuseerne

Lokation

Bakkehuset, Rahbeks Allé 23, 1801 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .