spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

DEN DANSKE CABARET - Som Sendt Fra Himlen - Struer

Event aflyst

DEN DANSKE CABARET - Som Sendt Fra Himlen - Struer

Fra DKK 165,00

Sted

Dato

24 feb 2024 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

🌟 "Som Sendt Fra Himlen" – En Hyldest til Legendariske Danske Kunstnere! 🌟

🎭 Magi med Peter Nørgaard: Oplev en fortryllende aften med Danmarks talentfulde bugtaler, Peter Nørgaard. Han forvandler scenen til et magisk univers af musik og humor.

🎶 Musikalsk Tidsrejse: Tag del i en nostalgisk rejse gennem tiden med sange af afdøde danske ikoner som Flemming "Bamse" Jørgensen og Kim Larsen. Peter blander bugtalerkunst og sang til perfektion, genopliver disse legendariske kunstnere.

😂 Latter og Underholdning: Forbered dig på en aften med grin og fællessang, mens Peter bringer kendte danske kunstnere til live.

👯 Magisk Trio: Sammen med Sofie Vind Lerstrup og Mette Marie Fisker skabes uforglemmelige musikalske øjeblikke.

🎨 Farverig Scenografi: Nyd en visuel fest med spektakulære kostumer og scenografi.

🎉 Uforglemmelig Aften: "Som Sendt Fra Himlen" er mere end et show, det er en mindeværdig oplevelse og en hyldest til musikalske legender. Book dine billetter nu og vær en del af magien!Arrangør

SHOWTIME Theatre Productions / SHOWAGENT er eksperter inden for brandunderholdning og arbejder med alle de store brands, som PAW Patrol, Gurli Gris, Arne Alligator og mange andre!

Men vores ekspertise stopper ikke der. Vi er også dedikerede til at skabe uforglemmelige oplevelser for både børnefamilier og det modne publikum. For børnefamilierne tilbyder vi spændende og interaktive forestillinger, der bringer deres yndlingskarakterer til live på scenen. Vi sørger for magiske øjeblikke, hvor både børn og voksne kan grine, synge og danse sammen.

Men vi glemmer heller ikke det modne publikum. Vi præsenterer shows med den populære og talentfulde bugtaler Peter Nørgaard. Han formår at skabe en unik og sjov atmosfære, der får folk til at skraldgrine. Uanset om du er en del af børnefamilien eller det modne publikum, er vores mål at levere førsteklasses underholdning, der vil efterlade dig med et smil på læben og en fantastisk oplevelse i hjertet.

Vær med til at skabe minder for livet! Køb dine billetter til vores spændende shows hos Billetto.dk i dag.

Lokation

Folkets Hus, Struer, Tegltorvet 2, 7600 Struer

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .