Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Den danske koncert - Martinus Ræhs

Afholdt event

Den danske koncert - Martinus Ræhs

Fra DKK 55,00

Sted

Dato

07 jun 2024 kl. 17:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Den unge danske blokfløjtevirtuos Clara Guldberg Ravn spiller danske fløjtesonater af komponisten Martinus Ræhs, som var stadsmusikant i det barokke Aarhus. Med sig har hun Anna Paradiso, cembalo, Mats Olofsson, cello og Jonas Nordberg, lut.

Oplev musik fra Aarhus anno 1733! Måske bliver du overrasket over hvor frisk og lifligt den næsten 300 år gamle musik klinger i Aarhus Domkirke til aftenens koncert.

Som stadsmusikant i Aarhus havde Martinus Ræhs eneret til at leve musik til fester, men det var ikke nogen god forretning, for også dengang brugte folk ofte sort arbejdskraft for at slippe billigere.

Det var ikke almindeligt at stadsmusikanten også komponerede egne værker, men Martinus Ræhs har været en ambitiøs mand, og han har skrevet nogle fantastiske fløjtesonater, som Clara Guldberg Ravn er den første, der har indspillet. Det er blevet til to albums, der udkom i hhv. 2020 og 2022, og disse er efterfølgende nomineret til the International Classical Music Awards 2023 (ICMA). 

Der er unummererede pladser

Dørene åbner kl. 16.30

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Vil du også til koncertoptakt?

Kl. 16.00-16.30

Koncertoptakt - Martinus Ræhs | Billetter | Aarhus | Musik | Billetto — Denmark

Koncertoptakt om stadsmusikanten Martinus Ræhs ved orgelprofessor Ulrik Spang-Hanssen. Foredraget varer 30 min og foregår i caféen på på KØN Gender Museum, lige overfor Aarhus Domkirke. Der serveres et glas vin.

Koncertoptakten er en del af Aarhus Barokfestival, som finder sted for allerførste gang i juni 2024.

Besøg vores hjemmeside: www.aarhusbarokfestival.dk

Lokation

Aarhus Domkirke, Store Torv, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .