Den Demokratiske By - Så syng da Roskilde

05 jun 2020 kl. 09:00 - 10:30

Roskilde Museum, Sankt Ols Stræde 3, 4000 Roskilde

Kom og stem i, når vi fejrer Grundlovsdag i Roskilde Museums gård. I dagens anledning er der morgenkaffe, sange og små fortællinger fra demokratiets historie. Medbring gerne egen højskolesangbog og et tæppe, hvis vejret er køligt.

Så syng da Roskilde!

Efter flot fremmøde ved sangarrangementerne i 2019, fortsætter Roskilde Museum med at synge i 2020. Denne gang i samarbejde med Roskilde Bibliotek, der afholder sangarrangementer d. 3. februar og 15. april.

Alle er velkomne!

Din, min, vores Roskilde

Roskilde har som ét af landets ældste byer udviklet sig meget siden den opstod for ca. 1000 år siden.

Vi er blevet mange flere om at dele byrummet, og vi bliver flere endnu i fremtiden. Hvad betyder det for byens udvikling - og for dig?

I Danmark og i resten af verden trækker byerne lige nu i arbejdstøjet med FN’s verdensmål som pejlemærke for en bæredygtig omstilling. Også her i Roskilde retter vi blikket mod byens sammensætning og videre udvikling - hvordan skal bydele, boligområder og lokalsamfundet forme sig i fremtiden?

Hvordan kan vi sammen udvikle og styrke Roskilde til en mangfoldig by med sammenhængskraft og stærke fællesskaber?

Det er nogle af de spørgsmål, vi vil tage hul på i arrangementsserien Din, min, vores Roskilde, som har afsæt i FN’s verdensmål nr. 11 omkring bæredygtige byer og lokalsamfund. Med oplæg, sangarrangementer og ferieaktiviteter inviterer Roskilde Museum til en dialog om byens udvikling før og nu.

Tid, pris, sted

5. juni, kl 9:00 - 10:30

25 kr. + billetgebyr. Billetter købes via billetto.dk eller i Roskilde Museums butik.

Roskilde Museum (i gården), Skt. Ols Stræde 3, 4000 Roskilde