spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Den digitale agenda i Europa

Afholdt event

Den digitale agenda i Europa

Fra Gratis

Sted

Dato

27 feb 2020 kl. 16:30 - 18:30

Beskrivelse

Er de digitale platforme ven eller fjende? En ting er sikkert: I den kommende tid står vi overfor en gigantisk udfordring med at sikre, at det ikke er tech-giganter, der lægger rammerne for vores demokrati og forståelse for sand og falsk information.
Sammen med Karen Melchioer – medlem af Europa Parlamentet, debatterer nogle af de vigtigste stemmer inden for digital aktivisme, både tendenser, udvikling og lovgivning.

Om eventet:
Mens censur og kontrol af information engang var noget vi udelukkende frygtede på regeringsniveau, er det i dag også de store virksomheders kontrol og magt, vi skal tage højde for.
Opgaven med at sikre bedre regulering ligger hos beslutningstagerne og i EU skal kommisionen tage hul på arbejdet med at tøjle de digitale giganter, hvis magt har vokset sig på størrelse med store nationer.
Men hvilken rolle kan aktivister, journalister og organisationer spille?

Eventet er på engelsk.


I panelet deltager:
- Jillian C. York: direktør i Electronic Frontier Foundation (EFF), en af de ledende NGO’er for digitale rettigheder.
- Emma Holten: Online menneskerettighedsaktivist
- Henrik C. Chulu: Journalist og digital aktivist
- Karen Melchior: Medlem af Europaparlamentet for Radikale Venstre

For spørgsmål skriv til: fahad.saeed@europarl.europa.eu

Lokation

Europa-Huset Europa-Huset, Gothersgade 115, 1123 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .