Den Digitale Publikumsrejse: SoMe

27 aug 2018 kl. 09:00 - 12:00

DAC WELCOME (BLOX), Bryghuspladsen 10, 1473 København K


Sociale medier og online-communities er allerede flittigt brugt af nærmest alle brancher. Men hvordan skiller vi os ud fra mængden af Facebookkampagner og Instagramkonkurrencer og sikrer en unik brugeroplevelse for vores publikum? I denne workshop får du konkrete værktøjer, der viser, hvordan du kan bruge sociale medier på en nytænkende måde i din digitale strategi.

David Juul Ledstrup, Content Strategy Director hos det nordiske bureau Marvelous Nordic,vil indvie os i, hvordan SoMe kan bruges til at underbygge, forstærke og innovere den gode publikumsoplevelse. Efterfølgende stikker vi hovederne sammen i kreative workshops, der vil ende ud i håndgribelige værktøjer.

Du møder:

David Juul Ledstrup, Content Strategy Director hos det nordiske bureau Marvelous Nordic. David er specialist i strategisk digital kommunikation, content marketing & sociale medier. David og Marvelous hjælper en række organisationer, virksomheder og brands med at navigere og eksekvere på digitale- og sociale medier, herunder CPH Lufthavn, LEGO, Microsoft, Knuthenborg Safaripark, m.fl.

Helene Arnfred, procesdesigner og erfaren udvikler inden for det gode og konstruktive læringsrum fra Dansk Arkitektur Center. Hun er erfaren facilitator og vil guide os igennem dagen for at sikre, at I kan læne jer tilbage og få mest mulig læring ud af dagen.

Program

Velkomst ved Helene Arnfred
Keynote speaker
Kreativ workshop
Præsentationer
Opsamling

Workshoppen er det andet af tre arrangementer, der tager fat om digitale tendenser i publikumsformidlingen. Den sidste workshop viser dig, hvordan du kan bruge gamification i din fremtidige digitale strategi.


Du kan også købe billet til det sidste event i seminarrækken Den Digitale Publikumsrejse om gamification her:
https://billetto.dk/e/den-digitale-publikumsrejse-gamification-billetter-294167?_ga=2.139514867.1595898951.1532326780-357062970.1524642967

Den Digitale Publikumsrejse: SoMe

Salg lukket


Med et Sprout årskort: Den Digitale Publikumsrejse: SoMe

Salg lukket