spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Den Forvandlede Brudgom

Afholdt event

Den Forvandlede Brudgom

Fra DKK 75,00

Sted

Flere tidsrum

10 december 2022 - 16 december 2022

Beskrivelse

Den Forvandlede Brudgom er en klassisk forviklingskomedie, men det er samtidig også en forestilling kun med kvinderoller, hvilket er ret usædvanligt for den tid.

Det er en lille historie om den velhavende enke Fru Terentia, som vil giftes igen, men det skal være med en, der ikke er alt for gammel. En ung officer måske…

Hendes to voksne døtre går i chok - hvad med deres arv. Og det er vel dem, som skal giftes. De skal ikke have en ung stedfar, føj!

Heldigvis får den kvikke tjenestepige Pernille en god idé og sammen med Kirsten Giftekniv sætter de en fin fælde op for Fru Terentia.

Vi giver den max gas i barokstil, men nu er vi jo ikke i 1700-tallet, så det hele får et nutidig strejf. En håndfuld kendte popnumre har fået et barok touch og er sammen med dans og sang kommet med i forestillingen, så kedeligt og klassisk er det ikke

Lokation

Det Hem'lige Teater, Kjellerupsgade 20, 9000 Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .