Spring til hovedindhold

Den glemte Louise Farrenc

Den glemte Louise Farrenc

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

16 aug 2024 kl. 16:00 - 17:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kom til Ribe til en enestående koncert med en række internationalt anerkendte musikere, herunder New York-sensationen Alexi Kenney, der er blevet hyldet af New York Times for sin enestående musikalske tilgang. Sammen med ham spiller de fremragende violinister Tim Crawford og Maja Horvat, bratschisterne Michel Camille og Isidora Timotijevic, cellisterne Pau Codina og Eddie Pogossian, kontrabassisten Kristina Edin og det internationale Esbjerg Ensembles blæserkvintet.

Koncerten åbner med Richard Strauss' "Capriccio, String Sextet, Op. 85", et stykke fyldt med lyrisk rigdom, der fungerer som optakt til hans sidste opera. Programmet fortsætter med Louise Farrencs "Nonet i Es-dur, op. 38", som er kendt for sin blanding af klassisk klarhed og romantisk varme. Farrenc er kendt som en vigtig komponist og pianist, og hun sikrede sig ligeløn på konservatoriet i Paris efter den vellykkede premiere på denne nonet med den anerkendte violinist Joseph Joachim. Koncerten afsluttes med Strauss' kontemplative "Metamorphosen for String Septet", en adagio, der dykker dybt ned i følelsesladede teksturer og lover en koncert med stemningsfulde melodier og indviklede musikalske landskaber.

Richard Strauss: Capriccio, strygersextet, op. 85
Louise Farrenc: Nonet i Es-dur, op. 38
Richard Strauss: Metamorphosen for stryge-septet

ALEXI KENNEY, TIM CRAWFORD, MAJA HORVAT – VIOLIN, MICHEL CAMILLE, ISIDORA TIMOTIJEVIC – VIOLA, PAU CODINA, EDDIE POGOSSIAN – CELLO, KRISTINA EDIN – DOUBLE BASS, DAVID DANIEL DINU – OBOE, KERSTIN THIELE – FLUTE, RON CHEN-ZION – CLARINET, ANTTI SALOVAARA – BASSOON, JOKE WIJMA – HORN

Forkæl dig selv med vores koncertpakke til kun 700 kr., som giver dig ubegrænset adgang til 16 koncerter og eksklusiv adgang til udvalgte oste-, kage- og vinarrangementer. Alternativt kan du købe individuelle billetter til 150 kr. uden forfriskninger eller 170 kr. med forfriskninger. Der er også mulighed for opgradering, og børn under 18 år kommer gratis ind. Gå ikke glip af denne ekstraordinære chance for at fordybe dig i en verden af musik!

Lokation

Sct.Catharinæ kirke, Sct Catharinæ Pl. 4, 6760 Ribe

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori