Den Komiske Tragedie

eventet sluttede

Den Komiske Tragedie

Billetter fra DKK 65,00

Sted

Dato

10 nov 2017 kl. 20:00 - 21:15

Beskrivelse

DEN KOMISKE TRAGEDIE
En historie om at blive sig selv
En rolle og dens skuespiller kæmper en kamp om opmærksomhed og selvbestemmelse i denne komedie om alt det svære i vores dagligdag. Det er ikke nemt at være perfekt, vellidt, modig og klar til at elske. Det må skuespilleren sande mens rollen gør sit allerbedste for at hjælpe og støtte op, men af til er det svært ikke at snuppe rampelyset selv.

Det er en historie om at blive sig selv og lytte til den der lille stemme indeni, som nogle gange siger noget klogt.

Teatret bliver vendt på hovedet i denne forestilling og der garanteres både grin og eftertanke.

Aldersgruppe: 15 år og op
Varighed: ca. 75 min.
Iscenesættelse: Anders Brink
Medvirkende: Mette Rønne
Original Titel: LA TRAGEDIE COMIQUE
Forfatter: Eva Bonfanti & Yves Hunstad
Forlag: Nordiska ApS - København
Tak til: Hans Rønne, Teatret Svalegangen, Hakkehuset, Per Pedersen

Pris: 65kr (online forsalg) 80kr (i døren)

Arrangør

KULTURMARKT er til for at bidrage og berige.

Lokation

Teater Play, Strandlodsvej 7, 2300 København S.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .