Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

DEN LEVENDE LYSFEST – 27. JANUAR 2023 kl. 17-18: LYSET OG BYEN – bogreception på Roskilde Museum

eventet sluttede

DEN LEVENDE LYSFEST – 27. JANUAR 2023 kl. 17-18: LYSET OG BYEN – bogreception på Roskilde Museum

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

27 jan 2023 kl. 17:00 - 18:00

Beskrivelse

Kom og hør om de oprindelige ideer og bidrag til udviklingen af de første lysfester i Roskilde i anledningen af udgivelsen af bogen Light and the City, der samler op og sætter spot på lysfestens første 5 år fra 2013-2017, hvor lysfesten var båret af et samspil og samarbejde mellem Kulturstrøget, studerende og undervisere på Roskilde Universitet og kunstneren Fabrizio Crisafulli.

For hvordan kan man bruge lys og mørke til at forvandle og udvikle Roskildes byrum? Det spørgsmål stillede initiativtagerne bag Lysfesten, Marie Berthelsen og Bjørn Laursen, sig tilbage i 2013. Det blev startskuddet til udviklingen af den første lysfest, hvor synergien mellem lysdesign, byplanlægning, performance, kunst og interdisciplinær pædagogik var med til at skabe og udvikle lysfesten mod den faste tradition den er den dag i dag. En fest, der forvandler det stille og kolde vintermørke til en fejring af lyset med lyskunst og lysdesign med en bred vifte af stedsspecifikke lysbaserede oplevelser på Kulturstrøget og indenfor på Kulturstrøgets institutioner.

Det særlige ved perioden 2013-2017 var, at lysfesten blev udviklet og afviklet i tæt samarbejde med studerende og undervisere fra Performance Design fra Roskilde Universitet, der inviterede den italienske kunstner Fabrizio Crisafulli til selv at bidrage og inspirere de studerende i arbejdet med lys. Med lyset redesignede de og fortolkede dele af byens rum, pladser, facader og skjulte steder, som åbnede op for, at festdeltagerne kunne nyde og opdage byen i den mørkeste og koldeste tid på året og opleve byen i et nyt lys.Tid, pris og sted
27 januar kl. 17-18 

GRATIS - MEN TILMELDING NØDVENDIG PÅ BILLETTO.DK (gratisbillet fremvises ved indgangen).

Roskilde Museum, Sankt Ols Stræde 3, 4000 Roskilde

Læs mere om Kulturstrøget og se program for Den Levende Lysfest her www.kulturstroeg.dk

Arrangør

Find billetter til events på ROMU`s museer i Roskilde, Frederiksund og Lejre. Læs mere om events, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Roskilde Museum, Sankt Ols Stræde 3, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .