Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Indlæser.....

 
 

Populære events

Den lille julekoncert med de store stemmer

Afholdt event

Den lille julekoncert med de store stemmer

Fra DKK 145,00

Sted

Dato

15 dec 2023 kl. 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Jakob Sveistrup og Jasmin Gabay synger julen ind

Julen er en helt særlig tid. Fyldt med traditioner, hvor særligt musikken genkalder minder og skaber juleglæde til alle aldre.

Oplev disse to fænomenale sangere synge sig gennem nogle af deres absolutte yndlingsjuleklassikkere!

De vil lufte både salmer, traditionelle julesange og ikke mindst fortolke nogle af deres største pop- og soul julefavoritter på både engelsk og dansk.

Gabay og Sveistrup har begge rødder i soul og Gospel musikken, så de komplementerer hinanden på en ret unik måde!

Med sig har de to solister deres guitarist og kapelmester Dennis Flacheberg, som vil gøre sit ypperste for at få de to stemmer til at smelte sammen i skøn forening.

De tre har et fælles ønske om at levere en hyggelig koncert, skabe glæde og smil samt lade lytteren slippe julestressen for en stund, puste ud og læne sig tilbage i sædet og blive underholdt.

Jakob Sveistrup – soulsanger fra Odense med begge ben plantet solidt på den danske musikscene. 5 albums i rygsækken, et hav af koncerter som solist med eget band samt eget pladeselskab. Vinder af det danske Meldodi Grand Prix i 2005.

Jasmin Gabay – sangerinde med en række egne udgivelser, som korpige for bl.a Patrick Dorgan, gæstesolist på Stig Rossens julekoncert, kendt fra DR’s Den Store Bagedyst og ikke mindst som influencer med +50000 følgere.

Dennis Flacheberg – guitarist og kapelmester med fingrene begravet dybt i den danske musikbranche. Han har bl.a. spillet/indspillet med Hjalmer, Back to Back, Johnny Logan, Joey Moe, L.I.G.A og mange andre.


Arrangør

Vi er en lille forening, hørende hjemme i Glostrup Kommune. Vi blev stiftet i 2015, med det formål at lave gode kulturelle oplevelser for borgerne i Glostrup og omegn.

Nu, knap ti år senere, arrangerer vi koncerter i Glostrup Bio og biografens foyer. Vi har fået teknisk udstyr, så lyden altid sidder lige i skabet - og vores koncerter foregår altid i en formidabel stemning.
Vores koncerter foregår altid siddende - men der er altid nogle, som finder vej til også at svinge benene.

Lokation

Biografsalen Glostrup Bio, Bryggergårdsvej 2, 2600 Glostrup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .