spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Den Moderne høkasse - vegetariske retter

Afholdt event

Den Moderne høkasse - vegetariske retter

Fra DKK 200,00

Sted

Flere tidsrum

5 marts 2024

Beskrivelse

Spar på gassen – kog i kassen – vi sætter fokus på Ingeborg Suhrs mantra ”Husk høkassen” og dens anvendelse i vegetariske retter.

Høkassen var svaret på tidligere tiders sparsommelighed og mangel på brænde eller gas. I dag er høkassen svaret på, hvordan energiforbruget til madlavning reduceres. Men madlavning i høkasse har også andre fordele, praktiske, tidsmæssige og gastronomiske, og de beskrives i denne præsentation om madlavning i høkasser.

Fra kogebogen MAD – Den Suhrske Husmoderskole:

”Kogning i Høkasse har saa store Fordele ved Besparelse af Tid og Penge, at det absolut maa anbefales at benytte sig af den ved madlavningen, saa meget mere, som Anskaffelsen af Høkassen kun betyder en ringe Udgift.”

Lene W. Hartmann vil med udgangspunkt i Ingeborg Suhrs mantra tage deltagerne på en rejse gennem høkassens historie og levendegøre potentialet i moderne madlavning. Lene har mange års erfaring med madlavning i høkasse og har designet Cook it – Den moderne høkasse.

Lene W. Hartmann vil i sit foredrag fortælle om høkassens historie og give tips og tricks til, hvordan man laver mad i høkasse, de praktiske fordele, tidsbesparelsen og den stressfri madlavning, samt om udviklingen Cook it - den moderne høkasse.

Du får på denne workshop tips til dit grønne køkken og til at lave supper, sammenkogte retter, retter med bønner, ærter og linser. De grønne proteiner er centrale i et vegetarisk køkken, og de er meget lette at tilberede i høkasse.

Der vil være en let aftensmad/smagsprøver fra Lenes favoritretter, og samtale om energibesparelser, tidsbesparelser og smagsoplevelser.

Program:

 • Oplæg om høkassens historie, madlavning i høkasse, klima og tidsbesparelse
 • Kogning i høkasse og smagsprøver
 • Spisning og samtale om klima, tidsbesparelse og smagsoplevelser

Varighed 2 timer

Arrangør

Lokation

Suhrs Højskole, Pustervig 8, 1126 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .