eventet sluttede

Den Sidste Sisyfos (Torsdag 20/1) Limenas

DKK 140,00

Sted

Dato

20 jan 2022 kl. 19:30 - 21:15

Beskrivelse

I Limenas’ 30 års jubilæumsforestilling ‘Den Sidste Sisyfos’, bliver publikum taget med på en rejse, der ender med, at ændre et liv for altid. Det er en gribende fortælling, om et venskab for livet, en kamp mellem guder og mennesket - og en fortælling der handler om, hvordan døden blev snydt to gange. Men alt har en pris, og i dette tilfælde også en straf.

Tag familie, venner og alle du kender under armen, og nyd en fantastisk aften i teatret, når børne- & ungdomsteaterforeningen Limenas, atter disker op med et brag af en forestilling, fyldt med humor, musik og masser af energi fra de over 100 medvirkende.

Arrangør

Limenas er en ungdomsteaterforening i Birkerød.

Gennem årene har mere end 1.500 børn og unge oplevet Limenasprojektets helt særlige kendetegn:

 • ­Alle er velkomne. I Limenas er der ingen optagelsesprøver!
 • ­Temaerne er livsnære – i de seneste år har det bl.a. været sorg, kærlighed, mobning og loyalitet
 • ­At scenen sættes i et finurligt eventyrunivers med smuk scenografi, kreative kostumer og med original sang og musik

For deltagerne betyder Limenas, fællesskab, gensidig respekt og sammenhold på tværs af alder, etnicitet, køn og skoler. Alle kan som nævnt være med: Talent eller ej, mørk eller lys, handicappet eller sportstrænet. Gennem aktiv deltagelse er børn og unge en del af den kunstneriske proces, som udvikler deres personlige kreativitet, indlevelse og koncentration. Gennem indhold og arbejdsform frigøres talent og uanede ressourcer hos de medvirkende. Dertil kommer, at børnene og de unge lærer at tage ansvar og får positive erfaringer med at være en del af en større helhed. Det er en læringsoplevelse for livet.

Hvis du ønsker yderligere information er du velkommen til at kontakte os på e-mail.

Kontakt os på limenas@limenas.dk

Lokation

Mantzius - Limenas MantziusLive, Johan Mantzius Vej 7a, Limenas Opsætning, 3460 Birkerød

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .