Den Spirituelle Boot Camp 2018

23 jul 2018 kl. 10:00 - 27 jul 2018 kl. 16:00

Skuespillerakademiet, Shetlandsgade 3, 2300 København S


Hvorfor tage med på Den Spirituel Boot Camp?

Den Spirituel Boot Camp skal prøves for at forstås. Hvis du synes, du savner et eller andet, så gør det her. Det er en kærlig håndsrækning og omsorg til dig selv. Du får tid til at fordybe dig og forankre det du får lært. Det vil give sig til udtryk i din hverdag. Du lytter og er mere opmærksom og kærlig overfor dit indre jeg.

"At det er et forløb for fordybelse, ro og indsigt i sig selv, der foregår i et yderst kærligt og omfavnende miljø, hvor man kan føle sig helt tryg og lægge alle kortene på bordet uden tøven. Det bedste er, at man i løbet af dette forløb får en indsigt i, at man kan have nogle helt andre kort på hånden – både udfordringer, evner og muligheder, som man ikke vidste man havde, før forløbet startede". – Anne Kathrine

På Boot Campen vil du kunne fordybe dig i studiet af dit liv, og hvad du kan udrette med det.

BootCampen er rejsen hjem til dig selv. Dagene er bygget op, så du stille og roligt, skridt for skridt får adgang til din indre kerne. Kernen, der aldrig svigter dig, men som ind imellem trænger til, at blive ladet op. Det er det Den Spirituelle Boot Camp kan - den lader dig op.

Praktisk info:

  • Medbring gerne eget liggeunderlag og tæppe
  • et sæt tarotkort (Aleister Crowley) eller et sæt du selv foretrækker.
  • frokost til alle dagene
  • jeg sørger for kaffe, te, sødt og frugt
  • max. 10 deltagere
  • Pris kr. 3.995,-

Jeg glæder mig til at se dig til sommerens Spirituelle Boot Camp.

/Lajla

Lajla Glumby:

”Jeg er udlært speditør- og shippingagent. De andre vigtige jobs, jeg vil fremhæve, er: biblioteksassistent, vikar og administrationschef. Det var jobs, jeg havde sideløbende med, at jeg gerne ville starte mit eget firma. I 1998 besluttede jeg at starte mit eget firma (Life Journey Institute), hvor jeg dengang underviste i og holdt foredrag om farver og stil. Det førte mig dybere ind i farverne og den spirituelle verden, hvilket har givet mig flg. uddannelser: Aura Soma-terapeut

(sjælsterapeut), clairvoyant rådgiver, Reiki-healer, krystalhealer, Regressionsterapeut.”

De 5 dage på Den Spirituelle Boot Camp vil giver dig en selvindsigt, der hjælper dig til at turde handle istedet for at lade stå til. Du bliver bevidst om hvorfra gamle uhensigtsmæssige mønstre stammer. Du lærer, at acceptere dem så de ikke længere kan styrer dig.

Den Spirituelle Boot Camp er tænkt som en retreat (dog uden overnatning). Spirituel selvudvikling tilbragt på et retreat giver meget større effekt end hjemme. Det skyldes ikke blot, at man er ekstra fokuseret når man er væk hjemmefra, men at der er en underviser, der kan hjælpe én, og andre kursister, der også ønsker at dyrke det spirituelle mere. Det vil desuden give et fantastisk grundlag, at arbejde videre på, når man igen er hjemme i vante omgivelser.


Life Journey Boot Camp

DKK 3.995,00 + DKK 69,00 gebyr