Den Spirituelle Boot Camp 2018

23 jul 2018 kl. 10:00 - 27 jul 2018 kl. 16:00

Skuespillerakademiet, Shetlandsgade 3, 2300 København S

Ønsker du fornyet energi? Hænger du fast i uhensigtsmæssige mønstre? Trænger du til en kærlig håndsrækning og omsorg til dig selv? Så er den spirituelle Boot Camp lige noget for dig!

Boot Campen er rejsen hjem til dig selv. Du fordyber dig i studiet af dit liv, og hvad du kan udrette med det. Bliv bedre til at lytte opmærksomt og kærligt overfor dit indre jeg.

De 5 dage på Den Spirituelle Boot Camp giver dig en selvindsigt, der hjælper dig til at turde handle i stedet for at lade stå til. Du vil blive bevidst om hvorfra gamle uhensigtsmæssige mønstre stammer. Du vil lære at acceptere dem, så de ikke længere kan styre dig.

Dagene er bygget op, så du stille og roligt, skridt for skridt får adgang til din indre kerne. Kernen, der aldrig svigter dig, men som indimellem trænger til, at blive ladet op.

Den Spirituelle Boot Camp er tænkt som en retreat (uden overnatning), da spirituel selvudvikling tilbragt på et retreat giver størst mulig effekt. Du vil her guidet kunne fordybe dig og forankre det du har lært.

Boot Campen er et fantastisk grundlag for dig, at arbejde videre på når du (igen) er hjemme i vante omgivelse.

Jeg glæder mig til at se dig til sommerens Spirituelle Boot Camp.

/Lajla

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Praktisk info om Den Spirituelle Boot Camp:

Dato: 23.-27. juli

Alle dage kl. 10.-16


Medbring gerne eget liggeunderlag og tæppe

et sæt tarotkort (Aleister Crowley) eller et sæt du selv foretrækker.
frokost til alle dagene

Jeg sørger for kaffe, te, sødt og frugt

Max. 10 deltagere
Pris kr. 3.995,-

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Lidt om mig, Lajla Glumby:

I 1998 besluttede jeg at starte mit eget firma Life Journey Institute. Jeg underviste dengang i og holdt foredrag om farver og stil. Det førte mig dybere ind i farverne og den spirituelle verden, hvilket har givet mig flg. uddannelser:

Aura Soma-terapeut (sjælsterapeut), clairvoyant rådgiver, Reiki-healer, krystalhealer, Regressionsterapeut.”

Læs mere om mig og Life Journey Institute på:
http://lifejourneyinstitute.dk/

Life Journey Boot Camp

Salg lukket