Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Den Store Kagedag på Selsø

eventet sluttede

Den Store Kagedag på Selsø

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

12 jul 2020 kl. 14:00 - 16:00

Beskrivelse

Den Store Kagedag er et tilbagevendende og hyggeligt arrangement for hele familien på Selsø. Højdepunktet i arrangementet er kagekonkurrencen, hvor besøgende kan komme med deres egne kager og deltage i konkurrencens fire kategorier.

De fire kategorier er ”Den smukkeste kage”, ”Den lækreste kage”, ”Den bedste historiske kage” og ”Særprisen”. Pynt din kage efter alle kunstens regler, lav en velsmagende kage eller en kage, som har en helt særlig historie for dig. En historisk kage behøver ikke være lavet efter en historisk opskrift, men kan være en kage, som du fik hos dine bedsteforældre, har en særlig historie i din familie eller en kage, som bringer minder frem hos dig. Det kan med fordel være en klassisk dansk kage, såsom en sandkage, kiksekage eller gammeldags æblekage.


Bemærk!

På grund af forsamlingsrestriktioner og afstandsanbefalinger fra regeringen vil der i år være et begrænset antal billetter. Billetterne koster almindelig entré - 60 kr. for voksne og 25 kr. for børn (6-17 år).

Som det har været andre år kommer alle kagebagere – en bager pr. kage – gratis ind på museet. Der vil være et antal fribilletter reserveret til kagebagerne, som skal melde deres deltagelse i kagekonkurrencen på info@selsoe.dk

Kagerne til kagekonkurrencen skal være indleverede senest kl. 14, hvor konkurrencen begynder. Når kagekonkurrencen er overstået og vinderne er fundet, må alle smage på kagerne – og husk at børnene må tage først!

Der sælges kaffe, te, most og vand i billetsalget og Den store sal. Museet tager imod kontanter og MobilePay.


Parkering ved Selsø Kirke, Selsøvej 28, 4050 Skibby

Lokation

Herregårdsmuseet Selsø Slot Herregårdsmuseet Selsø Slot, Selsøvej 30A, 4050 Skibby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .