Den STORE Quiz Finale!

eventet sluttede

Den STORE Quiz Finale!

Billetter fra DKK 150,00

Sted

Dato

21 jun 2013 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

GBARs populære TorsdagsQuiz afholder den store finale fredag den 21. juni 2013! Vær med i kampen om æren, de vilde præmier (og sidegevinster!), retten til at hovere og ikke mindst dit holdnavn på den eftertragtede pokal!

Vi starter med lækker buffet kl. 18.00 og hertil får du en øl, sodavand eller et glas vin.  Selve quiz-finalen starter kl. 19.30.

Billetpris pr. deltager kun 150,- alt inkl. 

OBS! Ønsker du kun at deltage i selve finalen uden spisning, koster det 20 kr. , som betales i døren. Dørene åbnes kl. 19.15-19.30 for deltagere uden spisning. 

Tilbud frem til kl. 24:00:

Fadøl 20 kr.

Heineken 25 kr.

Ugens sjus 25 kr.

Tempt Cider 30 kr.

Shots 10 kr.

Vin, 1 glas 35 kr.

Vin, 1 flaske 120 kr.


Der er naturligvis fri entré til efterfølgende fest og dans - hele natten!


BILLETSALGET LUKKES SØNDAG 16. juni kl. 24:00!

Lokation

Skolegade 28, 8000 Aarhus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .