Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Den Store Tryllekunstner og hans kanin i Brabrand

Afholdt event

Den Store Tryllekunstner og hans kanin i Brabrand

Fra Gratis

Sted

Dato

19 sep 2021 kl. 15:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Den Store Tryllekunstner & hans håbløse kanin.

En sjov forestilling for børn i alderen 3-10 år og deres voksne. Publikum er på plads, og det hele er klar til endnu en forestilling med Den Store Tryllekunstner, men det starter ikke så godt, som han havde håbet på. Tryllekunstnerens kæmpe kanin har travlt med alt mulig andet, og da den endelig kommer, har den travlt med alt andet end at trylle.

I skøn forvirring blandes trylleri, komik, musik og kærligt drilleri, når den stakkels tryllekunstner fortvivlet forsøger at gennemføre sin forestilling, mens hans håbløse kanin indtager scenen og erobrer både børn og voksnes hjerter på sin helt egen måde. Det er helt sikkert, at publikum vil kunne nikke genkendende til flere af de grinagtige scener, det underholdende makkerpar roder sig ind i. Selvom forestillingen bevæger sig i et fantasifuldt teaterunivers, vil både børn og voksne nemlig kunne spejle sig i handlingen og de kærlige konfrontationer, tryllekunstneren og hans kanin har med hinanden. Med et glimt i øjet gør de det let for de fleste at se parallellerne til forholdet mellem frustrerede forældre og uartige børn. Lidt alvor er der også plads til, men der er nu mest at grine af i forestillingen, der er meget mere, end en opvisning i trylleri.

I en anderledes trylleforestilling præsenterer Den Store Tryllekunstner & hans kanin alt det snyd og bedrag som hører til ægte magi, og selv de voksne må erkende, at det hele ikke er så lige til. Den Store Tryllekunstner & hans kanin har vundet sølvmedalje ved Nordisk Magisk Festival.

Lokation

Gellerupscenen Gellerupscenen, Gudrunsvej 78, 8220 Brabrand

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .