Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Den Største Historie: Premiere på ny sæson af podcast for børn med Johan Olsen

Afholdt event

Den Største Historie: Premiere på ny sæson af podcast for børn med Johan Olsen

Fra Gratis

Sted

Flere tidsrum

4 november 2023
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Hør smagsprøver fra anden sæson af den populære podcast Third Ear's nye serie til børn, Den Største Historie, mød Johan Olsen og dyrefotograf Mogens Trolle og besøg abeudstillingen.

Det bliver en vild rejse i lyd, når den kendte sanger, biolog og TV-vært Johan Olsen og pigen Ava på 11 år tager millioner af år tilbage i tiden for at finde ud af, hvorfor DU er HER – altså hvorfor vi mennesker findes. For at svare på det møder de fortidens aber, som du er i familie med. Og du finder ud af, hvad du har med dig fra aberne.

Til arrangementet får du smagsprøver fra den nye serie. Desuden møder du Johan Olsen, der fortæller om podcasten, samt den prisvindende dyrefotograf Mogens Trolle, som beretter om at fotografere vilde aber. Og bagefter kan du gå på opdagelse i museets store særudstilling Aber – vores vilde familie.

Din billet inkluderer adgang til museets udstillinger på dagen. Besøg vores hjemmeside.

Arrangementet er et samarbejde mellem Statens Naturhistoriske Museum, Københavns Radiobiograf og Den Største Historie. Eventet støttes af Novo Nordisk Fonden.

Arrangør

Statens Naturhistoriske Museum ligger på Øster Voldgade 5-7 og består desuden af Palmehuset og Botanisk Have i København. Find billetter til vores events og rundvisninger her på profilen, eller besøg vores hjemmeside snm.dk for øvrige aktiviteter.

Lokation

Statens Naturhistoriske Museum, Øster Voldgade 5-7, 1350 København k

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .