DEN TREDJE Å - PSYKEDELISK ROCK 90 online/110 i døren

DEN TREDJE Å - PSYKEDELISK ROCK 90 online/110 i døren

Sted

Dato

19 aug 2022 kl. 21:00 - 23:30

Beskrivelse

DEN TREDJE Å Dansk psykedelisk Rock.

Sange spækket med poetiske tekster om forfald, oprejsning, håb og sejr.
Udtrykket er både hurtigt og langsomt, råt og følt.

Inspirationen udspringer af rockhistoriens mangfoldighed, mere specifikt kan nævnes grupper som Galaxie 500, Low og Neil Young, krydret med 60'ernes danske psykedeliske lyd, og poesien bringer tankerne tilbage til Bifrost, og ikke mindst CV Jørgensen, både i tekst og lyd.

Bandet's forsanger Peter Aaboer har i sin naturlige klang meget til fælles med CV. Jørgensen, som sammen med Henrik Tygesens sprøde bas, Lars Andersens intense trommer giver en underfuld stemning bygget op af et indfølt nærvær, en befriende uhøjtidelig, og et musikalsk overskud, også i de numre, hvor omdrejningspunktet og stemningen ligger i den tunge ende, hvor den tidlige doomrock gør sin entré og bringer os helt tilbage til hvor den fandt sin første inspiration - Black Sabbath.

Til koncerten i ROCKHULEN har trioen valgt at supplere med mere af den fortryllende atmosfære ved den sublime guitarist Lars Po Fisker.

Den Tredje Å kan i øvrigt også opleves på Sejerø Festivalen den 30. juli.

Snup en smagsprøve....

Kandidater på kontoret: 

;feature=share

Citroner i Solen:- og besøg deres Facebookside:
https://www.facebook.com/Den-Tredje-Å-1295185790623782/posts/


SUPPORT

KENT NIELSEN

En spillemand af Guds nåde.

Der er ikke det Kent ikke har været del af igennem hans 40 årige lange karriere som musiker.

Han har utallige pladeudgivelser bag sig i Danmark og Tyskland. 

Alt fra punk og hardcore rock til et mere americana og singer-songwriter udtryk.

I 2019 skrev han også en bog om punkmiljøet i Danmark, og hans egen deltagelse og rolle.
Det er i punkrock han har sine rødder, og det er i det helt tidlige sydfynske punkrock miljø i startfirserne, hans mangeårige venskab med medlemmer af "Den Tredje Å" startede.

I dag og de seneste mange år, har Kent optrådt på adskillige scener rundt omkring i Europa, hvor han rejser rundt med sin musik krydret med fortællinger om sit unikke og mangfoldige liv i musikbranchen.

Læs og hør via de nedenstående links.

Glæd jer til en unik aften med Kent Nielsen efterfulgt af "Den Tredje Å"

https://www.facebook.com/kent.nielsen.HL 
https://www.vikingwreckchords.de 
https://soundcloud.com/kentnielsen 
https://kentnielsen.bandcamp.com 
https://www.reverbnation.com/kentnielsenofficial 

Arrangør

Kærlighed til musikken 

BookingByJagger

Lokation

Bartof Station Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .