Den Vandrende Strikker: Gåtur og foredrag

DKK 100,00

Sted

Dato

21 maj 2022 kl. 13:00 - 14:30

Beskrivelse

Ta' dit strikketøj i hænderne og kom med på en spændende gåtur med Den Vandrende Strikker Kasper Thomsen. 

"At strikke er i dag blevet til en hobby, fremfor et håndværk. Det er vigtigt for mig at kunne fremvise, hvordan strik har været et vigtigt håndværk og som var almindeligt at kunne for alle i Danmark."

Gennem sin uddannelse i Historie og Religionsvidenskab og sit arbejde i Den Gamle By i Aarhus er især spørgsmålet om gamle dages sæder og skikke blevet et centralt spørgsmål for Kasper Thomsen. Hvordan levede man? Hvad beskæftigede man sig med? Hvordan hang verden sammen? I sine undersøgelser har Kasper bl.a. set på strikningens praktiske og kulturelle rolle op gennem tiden og om fattige hårde og arbejdsomme liv, hvor der ikke var råd til at have ledige hænder.

Tag derfor dit strikketøj i hånden og hør hvordan det at "gå-strikke" ikke bare er en del af den danske kulturhistorie, men har været et nødvendigt livsvilkår.

Program

ca. 13.00: Afgang fra Øbro Jagtvej Bibliotek (Jagtvej 227). Gåtur på 30 min. med strik til Det Vilde Røde Hus i Sibeliusgade

ca. 13.30: 30 min. foredrag om strikningens historie med Kasper Thomsen - Den Vandrende Strikker + en sodavand

ca. 14.00: 30 min. gåtur med strik tilbage til Øbro Jagtvej Bibliotek (Jagtvej 227).Er der udsolgt? Fortvivl ikke, hvis der er mindst 15 på venteliste, laver Kasper en ny gåtur lørdag kl. 15.30-17.

Arrangør

Lokation

Øbro Jagtvej Bibliotek Øbro Jagtvej Bibliotek, Jagtvej 227, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .