eventet sluttede

Den Virale Vandring (22 varianten)

DKK 125,00

Sted

Dato

10 feb 2022 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

Savner du snart Corona?

Tør du blive udsat for nye ideer?

Tag den Virale Vandring om sygdom og samfund.

Den Virale Vandring, går i sporene på Pest, Kolera, Spansk Syge, AIDS og Coronavirus, og frem mod nye udfordringer for sundhed, samfund og systemer. Doktor Pest fortæller om, hvordan troen og videnskaben har taget udfordringen op, i en fascinerende tur gennem København, hvor vi lægger vejen omkring både Domkirken, Universitetet og en af de de glemte pestkirkegårde. Og der kommer litterære vinkler på historien.

Sygdommenes historie er verdens historie, fra Ægyptens Plager til Coronavirussen. Vi følger sygdommens veje, og hvordan rotter, vira, rygter og viden bevæger sig, og hvordan mennesker og myndigheder reagerer.
22 varianten af turen kigger tilbage på Corona. Vi ved ikke om det er et overstået kapitel. Doktor Pest åbner op for debat, under ansvar for den samlede beretning.

- Hvad gør sygdom ved samfundet?
- Hvad er målestok for forholdregler og samfundshensyn?
- Hvordan kan vi handle på usikker viden?
- Hvornår er behandlingen mere skadelig end sygdommen?
- Er friheden det bedste guld eller det værste lir?
- Er kroppen en kampzone?

Sygdommenes historie handler om frygten og døden, så selvom vi observerer sikkerhedsforanstaltninger, kan man godt blive påvirket af turen.

Paul Hartvigson fortæller, både som pestlægen og på på egen hånd, med hjælp fra det digtede ord.Arrangør

Byvandring.nu byder på rundvisninger, cykelture og anden udendørs fortælling i København og omegn, med ca. 20 guider koordineret af Paul Hartvigson. Se hele udbuddet på www.byvandring.nu, hvor du kan få oprettet byvandringer og booke private ture.

Lokation

Rådhustrappen (Rådhuspladsen) Rådhustrappen, Københavns Rådhus, 1550 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .