DENFO online generalforsamling

eventet sluttede

DENFO online generalforsamling

Billetter fra Gratis

Online-event

Dato

15 dec 2021 kl. 19:00 - 22:00

Beskrivelse

Kære medlemmer

Bestyrelsen ved godt at det er længe siden der sidst er udsendt nyhedsmail til medlemmerne. Det skyldes flere faktorer, som vil blive beskrevet i nedenstående.

Der skulle have været afholdt generalforsamling inden 1. april 2021, men på grund af COVID-19 restriktioner kunne den ikke gennemføres som en fysisk generalforsamling og med et kaotisk onlinemøde den 30. januar 2021 på grund af svigtende teknik mv., havde bestyrelsen ikke lige mod til at afholde en online generalforsamling.

Bestyrelsen har dog ikke blot afventet på det rette tidspunkt til at afholde en fysisk generalforsamling, men har fundet en brugbar løsning på at afholde generalforsamlingen digitalt, hvor der er mulighed for at stemme. I forbindelse med nogle af punkterne er chatten åben for spørgsmål mv. For at lette afviklingen af generalforsamlingen vil der også være mulighed for i perioden fra indkaldelse til 4 dage før afholdelsen, at stille spørgsmål pr. mail. alle spørgsmål vil blive besvaret eller forsøgt besvaret på selve den online generalforsamling.

På denne side kan du tilmelde dig den online generalforsamling ved at klikke på den blå knap "find billetter"

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .