DENNIS AGERBLAD – artist talk

Strandgade 91, 1401 København
20 aug 2021 kl. 16:45 - 17:45
Super arrangør
Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00
Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00

DENNIS AGERBLAD – artist talk

Mød den færøske kunstner, komponist, performer og bogaktuelle forfatter Dennis Agerblad i en samtale, hvor han fortæller om sit alsidige og farverige virke.

Provokunstner, queer-kunstner, trash-queen. Dennis Agerblad er blevet kaldt meget gennem sin karriere, der spænder vidt, og hvor han har sat sin identitet og seksualitet på spil i alt fra malerier over videoværker og musikudgivelser til happenings og performances. 

På Nordatlantens Brygge var han senest aktuel med tre selvportrætter på udstillingen Samtaler om tåge. Mange kender ham også fra  performancegrupperne Dunst og Dennis Agerblad Band, sidstnævnte gjorde sig bl.a. bemærket i tv-showet Danmark har talent i 2015.

Denne eftermiddag vil Dennis Agerblad fortælle om og vise billeder fra sin karriere, før han afslutningsvis læser en beretning fra Kvíkvík på Færøerne, der er med i den nye novelle-antologi Bøssedanmark, der udkommer i august på forlaget Vild Maskine.

PRAKTISK INFO
Samtalen foregår på dansk, og arrangementet varer 60 minutter. Derefter er der åbent i salens café, hvor novellesamlingen Bøssedanmark og nogle af Dennis Agerblads albums kan købes til særpris.

Arrangementet indgår i Nordatlantiske Regnbuedage. Læs mere på nordatlantens.dk/regnbuedage


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Copenhagen 2021 
Nordatlantiske Regnbuedage 2021 præsenteres i samarbejde med Islands Ambassade, Grønlands Repræsentation, Humanity in Action samt Awake Consulting og i partnerskab med Copenhagen 2021 - WorldPride og EuroGames.

#YouAreIncluded


Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke