spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

DENNIS AGERBLAD – artist talk

Afholdt event

DENNIS AGERBLAD – artist talk

Fra DKK 45,00

Beskrivelse

DENNIS AGERBLAD – artist talk

Mød den færøske kunstner, komponist, performer og bogaktuelle forfatter Dennis Agerblad i en samtale, hvor han fortæller om sit alsidige og farverige virke.

Provokunstner, queer-kunstner, trash-queen. Dennis Agerblad er blevet kaldt meget gennem sin karriere, der spænder vidt, og hvor han har sat sin identitet og seksualitet på spil i alt fra malerier over videoværker og musikudgivelser til happenings og performances. 

På Nordatlantens Brygge var han senest aktuel med tre selvportrætter på udstillingen Samtaler om tåge. Mange kender ham også fra  performancegrupperne Dunst og Dennis Agerblad Band, sidstnævnte gjorde sig bl.a. bemærket i tv-showet Danmark har talent i 2015.

Denne eftermiddag vil Dennis Agerblad fortælle om og vise billeder fra sin karriere, før han afslutningsvis læser en beretning fra Kvíkvík på Færøerne, der er med i den nye novelle-antologi Bøssedanmark, der udkommer i august på forlaget Vild Maskine.

PRAKTISK INFO
Samtalen foregår på dansk, og arrangementet varer 60 minutter. Derefter er der åbent i salens café, hvor novellesamlingen Bøssedanmark og nogle af Dennis Agerblads albums kan købes til særpris.

Dørene til salen og dens café åbner 45 minutter før start.

Arrangementet indgår i Nordatlantiske Regnbuedage. Læs mere på nordatlantens.dk/regnbuedage


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Copenhagen 2021 
Nordatlantiske Regnbuedage 2021 præsenteres i samarbejde med Islands Ambassade, Grønlands Repræsentation, Humanity in Action samt Awake Consulting og i partnerskab med Copenhagen 2021 - WorldPride og EuroGames.

#YouAreIncluded

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .