Depeche Mode The Singles 86>98 jubilæumsparty / Wavefest feat: DJ Marcus Meyn, DJ Steve Nilsson, Micael Sanden, Thomas Disco, DJ Primi, DJ Manchine

07 sep 2018 kl. 21:00 - 08 sep 2018 kl. 03:00

Søpavillonen, Gyldenløvesgade 24, 1369 København

KØBENHAVNS største Depeche Mode / Electro 80'er / 90'er synth WaveFest

TO ETAGER - SEKS DJ's - EEN BILLET - ALL ACCESS

Glæd dig til at høre MASSER af Depeche Mode, som fejres denne aften i anledning af Depeche Mode’s album - The Singles 86>98, som har 20 års jubilæum. Hits på hits med "Enjoy The Silence, Behind The Wheel, Personal Jesus, Stripped, I Feel You, World in My Eyes, A Question Of Time, Walking in My Shoes m.fl. Vi hører dem alle med garanti...

Bland så Depeche Mode med største hits af
Tears for Fears, Yazoo, Kraftwerk, Erasure, Human League, Billy Idol, Blondie, Cars, U2, Talk Talk, OMD, Simple Minds, Duran Duran, Gary Numan, Talk Talk, INXS, Soft Cell, Heaven 17, Frankie Goes to Hollywood, Bronski Beat, Visage m.fl. 

- listen er lang og tiden var fantastisk - vi lever os gennem den igen med musikken. Møder gamle venner eller nye. Det er hvad WaveFest Folket kan og har gjort i mere end to år nu - vi ER musik. Du er velkommen🌹

KOM MED🌹🖤🔉
Det er med stolthed, at der med garanti bliver fed, fantastisk og uforglemmelig Wave / Depeche Mode fest 7.9…Denne gang med seks fantastiske dj's fra Tyskland, Sverige og Danmark som fyrer Søpavillonen op in paradise af synth hits fra 80'er/90'erne - frem, og du kender med garanti størstedelen af sangene.

DJ’s

MARCUS MEYN (D)
DJ Marcus Meyn spiller til de største tyske Depeche Mode fester i Tyskland hvor han er fra. Men Marcus Meyn er også sanger og musiker i Camouflage og nyeste M.I.N.E - og kan i den grad ses frem til at opleve for første gang i København.

Fra Sverige: makkerparret, Steve Nilsson, som har spillet til et hav af Wave/DM fester - og er savnet straks han rejser over grænsen igen. Med sig har har Micael Sanden som siden han hørte Kraftwerk første gang blev synth fan og DJ….med over 30 år på bagen som DJ er han i pulten med Steve - det bliver farligt for dansesko’ene. 

Fra det jydske: DJ Thomas Disco - også een af de faste DM /WaveFest dj's har lige spillet på både Smukfest / Tinderbox og vil med sin smag for Erasure, Yazoo og Depeche Mode spille til enden, så den bliver ligeså god.


UPSTAIRS - first floor (at Erics) Hårdere end synthpop

Fra det fynske DJ teamet DJ Primi (Jens B. Petersen) & DJ Manchine (Tommy Kuhlmann) som står bag udgivelserne Danish Electro og som er hardcore electro/ EBM kendere og har spillet sammen i årevis. 

Flere efterlyser at høre og danse til hårdere / dystre rytmer som: Front 242, Nitzer Ebb, DAF, Die Krupps, Adam & The Ants, Gary Numan, The Clash und so weiter …….. til WaveFesterne. Så der er lovet trampe dans og sang på 1.salen med udsigt til søerne fyrer DJ parret op ml. 22 - 02 - så tag de sorte tøj på, tattoveringerne, kæderne og hullerne i bukserne med - blandet med Punk, Goth, Rock og fyr den af….

See you dressed in black...med alle DM og WaveFest vennerne!Se færre

all access

Salg lukket