Depeche Mode Tribute: Enjoy The Silence Live + 101 After Party

29 mar 2019 kl. 20:30 - 22:30

Islands Brygge 18, 2300 København

101 Live Celebration
Det famøse 101 live album af Depeche Mode blev udgivet for 30 år siden i ‘19…og det fejres med en live koncert, hvor du kan forvente hits på hits fra albummet. Lige præcis d. 29.3.2019 er der nemlig dømt sang, sort tøj og synthesizere, når Depeche Mode jam-bandet "Enjoy The Silence" spiller i Kulturhuset på Islands Brygge. Sidste år var en stor fest af “Just Can’t Get Enough” - Danish Devotees, og de fans er de bedste. Black Celebration, A Question of Time, Strangelove, A Question of Lust, People Are People m.fl…du kender alle sangene - så kom og syng med. Du er aldrig alene til en DM fest.

Når kun det næstbedste er godt nok
Bandet spiller Depeche Mode sange, men gør sig ingen illusioner: - Vi er ikke en præcis kopi af dem, og kan selvfølgelig ikke erstatte dem. Det er som at erstatte dit livs kærlighed med et godt one night stand. Det ene er den ægte vare, det andet er skæg og ballade. Men hvis man kan lide Depeche Mode, tilbyder vi det næstbedste: En god aften i selskab med nogle fantastiske sange, og et udtryk der ligger meget tæt på originalernes, fortæller bandets kapelmester Henning Vincent.

Et show til fødderne og ørerne
Til koncerten kan man opleve højdepunkterne fra hele Depeche Modes karriere – fra starten af 80’ere til det nye årtusinde, fra "Just Can ́t Get Enough" til "Personal Jesus". Der er både plads til at synge med og danse sig gennem aftenen, men også til at lukke øjnene og lytte sig væk og tilbage til minderne.

Enjoy The Silence består af fem musikere og en sampler. Originalt er der ellers kun tre personer i Depeche Mode. Men Enjoy The Silence indspiller ikke plader. De spiller kun koncerter. Derfor har coverbandet udvidet holdopstillingen - hvad originalerne da også selv gør, når de spiller koncerter. Det skal lyde live, og den lyd lever Enjoy The Silence op helt op til.

Enjoy The Silence er:
Kim Ringgaard: Sang
Henning Vincent: Keyboards og programmeringer
Lars Mikkelsen: Guitar og keyboards
Michael Roger: Trommer
Rasmus Bauer: Keyboards, programmeringer og kor

Facebook: https://www.facebook.com/event...

Program:
Koncet kl. 20.30 i Kulturhuset Islands Brygge (Dørene åbner kl. 20.00)
22.30 - 03 - DM AFTERPARTY i UNDERHUSET
1989 - 2019 Depeche Mode 101 Celebration med Dj's, Halmtorvet 9B, 1700 V. Dørene åbner i Underhuset kl. 22.30
DJ’s spiller Depeche Mode Nonstop fra kl. 23 - 03  

Køb koncertbillet her: 175 kr plus gebyr
Køb koncertbillet i døren: 210 kr
Køb koncert og afterparty billet her: 225 kr. plus gebyr

Har du været til Enjoy The Silence koncerten koster det kun 50 kr. hvis du køber i forsalg. Ellers 100 kr i døren i Underhuset

Koncert billet

UDSOLGT

Koncert + After Party

UDSOLGT