Depeche Mode Tribute - Enjoy The Silence Live - Violators 30 års jubilæum + Afterparty

08 maj 2021 kl. 20:30 - 22:30

16.5.2020 er der sort tøj og synthesizere på plakaten, når Depeche Mode jam-bandet "Enjoy The Silence" spiller i Kulturhuset på Islands Brygge. Det er 30 år siden i 2020, at albummet Violator med hits som World in My Eyes, Personal Jesus, Policy of Truth, Clean og Enjoy The Silence endelig kom til verden samlet på et album…og sikke et mesterværk. Det skal fejres med alle vores danske Devotees, siger forsangeren Kim Ringgaard. Vi er stærkt inspireret af netop dette album, som også gjorde, Enjoy The Silence blev vores bandnavn. Så forvent hits på hits og kom og fest med.

Om bandet
Enjoy The Silence spiller den samme musik som Depeche Mode, 80‘ernes største synthesizer-band. Kodeordet er jamband. Enjoy The Silence låner Depeche Modes Sange og forvandler dem til live-oplevelser.

Når kun det næstbedste er godt nok
Bandet spiller Depeche Mode sange, men gør sig ingen illusioner: - Vi er ikke en præcis kopi af dem, og kan selvfølgelig ikke erstatte dem. Det er som at erstatte dit livs kærlighed med et godt one night stand. Det ene er den ægte vare, det andet er skæg og ballade. Men hvis man kan lide Depeche Mode, tilbyder vi det næstbedste: En god aften i selskab med nogle fantastiske sange, og et udtryk der ligger meget tæt på originalernes, fortæller bandets kapelmester Henning Vincent.

Et show til fødderne og ørerne
Til koncerten kan man opleve højdepunkterne fra hele Depeche Modes karriere – fra starten af 80’ere til det nye årtusinde, fra "Just Can ́t Get Enough" til "Personal Jesus". Der er både plads til at synge med og danse sig gennem aftenen, men også til at lukke øjnene og lytte sig væk og tilbage til minderne.

Enjoy The Silence består af fem musikere og en sampler. Originalt er der ellers kun tre personer i Depeche Mode. Men Enjoy The Silence indspiller ikke plader. De spiller kun koncerter. Derfor har coverbandet udvidet holdopstillingen - hvad originalerne da også selv gør, når de spiller koncerter. Det skal lyde live, og den lyd lever Enjoy The Silence op helt op til.

Let’s have a Violator moment - gå 30 år tilbage & Let’s have a Black Celebration - kom og mærk suset, at husk vi alle er hinandens Personal Jesus.

Du sparer 25 kr ved at købe Koncert & Afterparty billet samlet. Du får en Afterparty særskilt billet i indgangen til Kulturhuset, hvis den er inkl. Afterparty. Ellers betaler man 100 kr i døren i Underhuset, hvor de fantastiske Depeche Mode Dj’s fyrer op for Depeche Mode fra kl. 22 - 03. Her fejrer vi også Dave Gahans 58 års fødselsdag d. 9. Maj, så der velkomst shots til alle.

All I wanna do is see you and you know that it’s true

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke