"Depression - Den største gave jeg har fået" med Anja Steensig

03 okt 2018 kl. 19:30 - 20:40

Trekanten bibliotek og kulturhus, Sebbersundvej 2a, 9220 Aalborg

“Min fortælling er historien om et liv med depressioner, angst, stress og en super sensitiv konstitution. Alligevel elsker jeg mit liv. Min historie har lært mig, at mørket og modstanden er uundgåelige dele af livet. Heldigvis. For der er intet der har lært mig mere end smerten har. Intet jeg er vokset mere af end modstanden. Intet der har bragt mig hjem i mig selv, som mødet med det der gemte sig inde bag ved, da alt det, jeg troede var mig, blev skrabet væk.

Mørket er et ensomt sted og jeg ønsker, at alle der kender det sted skal vide, at de ikke er alene. Jeg ønsker også, at de skal vide, hvad jeg fandt på den anden side af mørket og hvorfor jeg i dag betragter min følsomhed og min rejse gennem smerten, som en af de allerstørste gaver livet har givet mig.

Med min sidste depression fik jeg åbnet mit hjerte på fuld gab og fik adgang til en kærlighed, der overgår fantasien. Den gav mig et mod jeg ikke troede jeg havde, den viste mig, hvem jeg var, og hvordan jeg kunne stå frygtløst, sårbart og autentisk i verden, den lærte mig at rumme mig selv i al min uperfekthed, den lærte mig uendeligt meget om at være menneske og om hvordan vi får det bedste ud af livet…"

Anja Steensigs rejse har, set udefra, været både kringlet og uforudsigelig; Først 12 år som fremtrædende tv og radiovært på DR1, DR2, TV2, TV3 og Nova Fm, derefter selvstændig smykkedesigner, forfatter, blogger, underviser, konferencier og foredragsholder. Men gennem det hele løber en solid rød tråd: Formidling og autencitet.

Drevet af en passion for at sprede budskabet om den utrolige styrke der er til rådighed for os allesammen, når vi tør leve fra hjertet og om alle de gaver der ligger gemt til os, der hvor vi føler os svagest og mest fortabt.

Anja Steensig har taget rejsen selv, og fortæller levende og ærligt ud fra personlige erfaringer og indsigter.

Depression - Anja Steensig

Salg lukket