Derfor føles livet som voksent barn af en alkoholiker svært og sådan gør du dig fri

25 feb 2020 kl. 17:00 - 19:00

Kulturmaskinen, Farvergården 7, 5000 Odense

Når du glemmer den røde tråd, snubler du over den 

Derfor føles livet som voksent barn af en alkoholiker svært og sådan gør du dig fri!

Det er så nemt at bebrejde dig selv, hvorfor du ikke bare kommer videre, hvorfor du ikke bare siger fra og hvorfor du ikke bare passer bedre på dig selv. Men alle disse ting modstrider i den grad, de ting du lærte som barn. 


Så det føles ærligt talt, som om du vil udslette dig selv, hvis du bare begynder at tænke på at sætte grænser, sige nej og slippe kontrollen og ansvaret.

Og det hjælper på ingen måder at skubbe, negligere eller forsøge at regne tingene ud.

Der er nemlig nogle helt grundlæggende OG oversete grunde til, hvorfor livet som voksent barn af en alkoholiker føles så svært og hvorfor det ikke bare handler om, at gøre noget andet, end du plejer.

Dem får du selvfølgelig til foredraget, hvor jeg ærligt deler ud af min egen vej fra depression og selvudslettelse, til glæde og frihed, samt fortæller om de erfaringer, jeg igennem de sidste 6 år har fået ved at hjælpe andre voksne børn af alkoholikere. 

Du vil gå fra foredraget med en langt større forståelse, omsorg og tålmodighed med dig selv, samt konkrete skridt til at bryde de destruktive mønstre.

Dette vil alt sammen hjælpe dig til at begynde at leve livet med dig selv i hovedrollen, uden at du hverken bliver egoistisk eller ligeglad med andre.

Jeg glæder mig til at se dig. Foredraget starter kl. 17.00 og dørene åbner kl. 16.30. 

Kærligst Camilla