Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Design din egen juledekoration

Afholdt event

Design din egen juledekoration

Fra DKK 300,00

Sted

Dato

05 dec 2018 kl. 17:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Mangler du inspiration til årets juledekoration? Kom med til workshop når Dansk Arkitektur Center (DAC) og Haveselskabet inviterer indenfor til en hyggelig eftermiddag med havedesigner Dorthe Kvist. Her får du mulighed for at lavedekorationer af naturlige materialer, mens Dorthe giver gode råd – og du kan selvfølgelig tage resultatet med hjem!

Kunne du tænke dig at lave en anderledes juledekoration i år, så kom forbi til juleworkshop i DAC og få ny inspiration fra en erfaren designer. Havedesigner Dorthe Kvist fra Melt Design Studio viser, hvordan du kan gøre den normale gran til en flot og anderledes juledekoration med dit eget personlige aftryk.

Dorthe Kvist har mange talenter. Hun er personlig havedesigner, boligindretter, forfatter, stylist, foredragsholder og trendspotter. Hun designer efter mennesker og går op i, at omgivelserne skal passe til præcis de personer, der skal bruge den – om det er en have, bolig eller din kommende dekoration.

Så kom forbi til workshoppen og få tips og tricks til årets juledekoration.

Du får:
-Alle materialer
-Vejledning, tips og tricks fra Dorthe Kvist
-Mulighed for at tage din dekoration med hjem
-Kaffe, the samt snacks m.m.
-Gratis udgave af Magasinet Haven
-Gratis adgang til Dansk Arkitektur Centers udstilling ’OVE – Ove Arup and the Philosophy of Total Design’ (OBS! Udstillingen lukker kl. 18.00, så kom gerne og se den inden eventet)

Workshoppen er et samarbejde med Haveselskabet København-haveselskabet.dk/Kbh.Haveselskabet er en næsten 200 år gammel landsdækkende almennyttig forening for alle, der dyrker haveglæden. Københavns afdeling dækker det Storkøbenhavnske område fra Rudersdal kommune i nord til Ishøj i syd og har omkring 4.000 medlemmer.

Arrangør

Dansk Arkitektur Center (DAC) er Danmarks nationale center for udvikling og formidling af viden om arkitektur, byggeri og byudvikling.

Lokation

DAC i BLOX /DAC in BLOX Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, 1473 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .