Design dit eget DNA!

22 aug 2019 kl. 19:00 - 22:00

Astrologihuset, Teglværksgade 37, 4.th, 2100 København Ø

Tør du at bevæge dig ind i en verden som stadig kun få kender til? Er du klar til at ændre eller udfordre dine overbevisninger om hvad vi mennesker er i stand til? 

Dette foredrag giver dig indblik i hvor powerfuld du i virkeligheden er!!

Du får banebrydende information og viden om, hvorfor tanker påvirker cellers udvikling og former dit DNA og dine gener. Forskere indenfor epigenetik er nået frem til det resultat, at vores gener kun er et "blueprint" altså et (kort) over hvordan vi er skabt og ikke et endegyldigt fastlåst billede. Dermed siger de, at det er muligt at “omskrive” de gener, vi er født med. De fleste af os har hørt om DNA, men hvad gør at vores tanker overhoved har noget med dets udvikling at gøre efter vi er født. 

Hvordan opstår én tanke og hvad består tanker egentlig af? Graver vi ned i essensen af hvad vi mennesker består af og hvad energi er, kan vi begynde at forstå hvor betydningsfulde tanker og ikke mindst tankemønstre som lagrer sig i vores underbevidsthed, er. Når vi forstår det, kan vi bevidst begynde at ændre vores tanker - DNA og gener. 

Kom og vær med til en inspirerende og uforglemmelig aften og opnå:  

  • Kendskab til din enorme kraft og styrke
  • Større forståelse for hvad du er
  • Viden om din indflydelse på dine omgivelser 
  • Mere frihed i dit indre og ydre liv 
  • Og meget mere...

Aftenens program:
- Dørene åbner kl. 19
- Foredrag kl. 19.30 - 21.00
- Kort pause (Gratis - Kaffe/te og kage) kl. 21.00 - 21.15
- Spørsmål & svar kl. 21.15 - 22.00