Designfaglighed, der gør en forskel - respekt for tiden i den kreative proces

26 mar 2019 kl. 16:30 - 19:00

Wilke, Overgaden neden Vandet 9 C, 1414 København K

Designfaglighed, der gør en forskel #5 - respekt for tiden i den kreative proces

Vær med, når Design denmarks aktivitetsudvalg dedikerer en eftermiddag til inddragende debat om respekt for tiden i den kreative proces. Du kan møde 3 inspirerende kreative profiler, som fortæller om deres arbejde og hvordan de bruger pauser og tvivl aktivt i deres virke.

De tre vil sætte tankerne i gang med ultrakorte oplæg om tvivlen som en nødvendig følgesvend i den kreative proces, i deres daglige virke og byde op til debat om:

  • Hvornår tør vi vise vores sårbarhed. og hvem kan vi vise den til?
  • Tvivlen som en nødvendig følgesvend i den kreative proces?
  • Hvornår gør jeg en deadline til min drivkraft / katalysator ?

Arrangementet byder på gruppedebat og paneldiskussion, som ønsker at åbne op for, hvad vi udøvere i den kreative proces, lad det være musiker/ designer/ kunstner, alle har til fælles.

Fremtidens brug af og efterspørgsel på design er afhængig af, at vi har kendskab til variationer af designmetoder og discipliner. Vi håber, arrangementet kan åbne op for at definere designfeltet endnu skarpere og være med til at kaste lys på designmetoder, processer og disciplinært håndværk.

Mød: 
Alex Soza
Freelance  koncept designer og fremtids design, investor og entrepreneur. Beskæftiger sig hovedsaglig med branding forretningsudvikling i Mozambique. Men også fremtids arkitektur design og nyskabelse på projekt i Nordjylland i forskningscenter ved Frederikshavn.

Hans Fagt
Professionel trommeslager og organisationsudviklings konsulent, samt. Adjunkt på Cphbusiness, Lyngby indenfor Innovation og Entreprenørskab.

Nanna Drewes Brøndum
Billedhugger, figurativ- og  portrætskulptur. Bachelor (hons) Wimbledon School of Art, London. Medlem af Society of Portrait Sculptors, UK.

Program

  • Intro
  • 10 minutters oplæg fra hver paneldeltager
  • Inddragende øvelser/diskussioner for deltagerne
  • Kort netværks pause
  • Opsamling af argumenter

Praktisk
Dato: 26. marts 2019
Tid: 16.30-19.00
Sted: Wilke, Overgaden neden Vandet 9 C, 1414 København K

Er du medlem af Design denmark? tilmeld dig vores arrangement gratis her: https://v5.b2bdoc.net/App/Star...

Billet til IKKE medlemmer af foreningen

DKK 300,00 + DKK 27,49 gebyr