eventet sluttede

DESTROY AND REBUILD

DKK 65,00

Sted

Flere tidsrum

25 marts 2020 - 28 marts 2020

Beskrivelse

DESTROY AND REBUILD er en sanselig æstetisk teaterforestilling af gruppen Emma & Ane. DESTROY AND REBUILD tager udgangspunkt i alt det, som vi ikke forstår – og det er meget.

Siden Emma & Ane var i finalen ved TeaterBattle i 2019 har de bøvlet med sig selv i mørket, været på all inclusive(?!) ned til solen, og nu har de lavet denne forestilling udviklet fra det 10 minutters uddrag, de leverede ved  finaleshowet i oktober. 

DESTROY AND REBUILD er en performativ, fysisk fortolkning af vores fælles, indre univers med opture, nedture, intimitet og fantasi - og måske en kommentar til det samfund, vi oplever i 2020?

DESTROY AND REBUILD er gruppen Emma & Anes første forestilling. 

MEDVIRKENDE
DESTROY AND REBUILD er lavet af Emma Weyde og Ane Winding.

Tak til Anna Eglite. Tak til Theis Ørntoft for lån af tekst.

Arrangør

Vox er Københavns intime scene for uafhængig scenekunst. Vox er en del af Teaterhuset, der siden 2004 har sat rammerne for det københavnske vækstlagsteater.

Lokation

TeaterHUSET TeaterHUSET, Rådhusstræde 13, 1466 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .