Det åndbare hus og indeklima

Egøjevej 114c, 4600 Køge
03 jul 2021 kl. 15:00 - 19:00

Lars Jørgensen fra Egen Vinding & Datter kommer denne lørdag ud på Køge Fælles Jord for at fortælle om Det Åndbare Hus og indeklima. Han vil komme ind på overordnede begreber som isolering og fugt i byggerier, og hvad man kan gøre for at gøre det så naturligt som muligt. Derudover vil han snakke om genbrug, cirkularitet og livscyklusvurdering (LCA) på byggerier og i materialevalg.

Derudover vil Lars fortælle om Egen Vinding & Datters mission med dansk byggeri siden 1980. Lidt om deres udvikling indenfor branchen, samt økobygger-branchen generelt. Hvordan det går folk med visioner indenfor byggebranchen på den store markedslegeplads.

Læs mere om det åndbare hus her: https://detaandbarehus.dk/

Program foreløbigt:

15.00 - 17.00: Oplæg fra Lars 

17.00 - 19.00: Fællesspisning og netværk (mad er ikke inkluderet i prisen)

Derefter: Hygge på KFJ

𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗸
Arrangementet holdes i det fri på Køge Fælles Jord, så vi opfordrer deltagerne til at medbringe tøj passende til vejret. Køge Fælles Jord kan nås let ved at tage s-toget til Køge station og derfra gå eller cykle 2 km i sydlig retning. Der er også gode parkeringsmuligheder på grunden, og vi opfordrer deltagende til at lave samkørsel.

𝗢𝗺 𝘀𝘁𝗲𝗱𝗲𝘁
Køge Fælles Jord er et LAND-center, som demonstrerer permakultur i praksis. Vi stræber efter at formidle viden og afholde events, der kan inspirere og udvide horisonter. ✶
Læs mere om Køge Fælles Jord på http://xn--kgefllesjord-9cb2w.dk/
og om Permakultur Danmark på: http://permakultur-danmark.dk/da/


Deltagere

Køge Fælles Jord er et åndehul på 2,3 ha. for alle interesserede. Jorden ligger ca. 2 km Syd for Køge station. Fokus er først og fremmest på naturens og menneskets positive indvirkning på hinanden, både i vores arbejde med jorden, og i formidling af emner som permakultur,  fra jord til bord og mindfulness.

Vi arbejder med genopbygning af jorden og genopbygning af mennesket.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke