Event aflyst

Det andet køn

DKK 90,00

Sted

Dato

12 mar 2020 kl. 16:30 - 17:30

Beskrivelse

“Man fødes ikke som kvinde, man bliver det” står der i den feministiske klassiker over dem alle: ’Det andet køn’ af Simone de Beauvoir, som udkom for 71 år siden. Med det værk i hænderne begyndte kvinder for alvor at gøre oprør mod den historisk nedarvede sexisme og biologiske determinisme, der fratog dem muligheden for et liv i frihed.

Gyldendal udgav sidste år en ny og revideret udgave af værket i to bind, og som led i markeringen af Kvindernes Internationale Kampdag har vi inviteret lektor Lilian Munk Rösing til at udfolde Simone de Beauvoirs filosofi, der er højaktuel at diskutere i en tid med øget fokus på kønspolitiske spørgsmål og kønsbaseret ulighed og diskrimination senest tydeliggjort ved #Metoo. 

Kom og hør Lilian Munk Rösing fortælle om Simone de Beauvoirs værk, der rummede et nyt og samfundsomvæltende syn på kvinder, og hør hvordan vi kan bruge den franske filosofs tanker om køn i dag. 

Vi glæder os til at se dig.

Hvis du ønsker at spise i BRØG efter arrangementet så husk at bestille bord på kontakt@broeglitteraturbar.dk

. . . .

Lilian Munk Rösing (f. 1967), er lektor ved Københavns Universitet og litteraturkritiker ved dagbladet Politiken.

Arrangør

Lokation

BRØG Litterturbar BRØG Litterturbar, Fiolstræde 7, 1171 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .