spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Det begynder med hinanden, Arne Würgler 80 år

Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Afholdt event

Det begynder med hinanden, Arne Würgler 80 år

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

30 okt 2023 kl. 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Koncert

Mandag d. 30. oktober 2023 - 20:00 - 22:00

Arne Würgler 80-års koncert

Hjem // Arrangementer // Arne Würgler 80-års koncert

foto a wurgler 2


Det begynder med hinanden – Arne Würgler 80 års koncert

D. 30. oktober i festsalen. Dørene åbnes kl. 19:30

Køb billet på Billetto

”Røde Wilfreds” far fylder 80 år, og det skal fejres! Kom ind på Arbejdermuseet og lyt til den lyslevende politiske sangs grand old man Arne Würgler.

Wûrgler mener, at ting sker, når man gør noget sammen med andre mennesker. Og derfor er koncerten opkaldt efter hans motto “Det begynder med hinanden”. Den akustiske guitar og den politiske sang er Würglers kampvåben. Siden 1970’erne har Würgler gjort sig bemærket på den politiske venstrefløj både som solist, halvdelen af den populære duo med Benny Holst og en del af kollektivet Agitpop. Og de kreative kræfter har efterladt et massivt spor af sange skrevet om tiden – og til tiden. Ofte med tekster af digteren Jesper Jensen. Samfundet og systemerne er blevet spiddet, mens troen på, at tingene kan ændres til det bedre for flertallet er den røde tråd.

Würgler var i 1973 med til at stifte DJBFA, Danske Jazz, Beat og Folkemusik Autorer. Forbundet blev efter syv års kamp for bedre rettigheder og forhold for jazz og beatmusikere endelig en del af KODA i 1980.

Arne Wurgler Band består af Sine Bach Rüttel, Nils Tuxen, Yasser Pino og Yohan Ramon.

Læs mere om Arne Würgler her Det begynder med hinanden | Arbejderen

Lokation

Arbejdermuseet, Rømersgade 22, 1362 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .