Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Det bimler og bamler

Afholdt event

Det bimler og bamler

Fra DKK 30,00

Sted

Dato

16 dec 2023 kl. 15:00 - 15:35
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Julesjov  forestilling for børn fra 4 år og deres voksne.

Det bimler og bamler fra kirketårnet, grantræerne dufter, og nisserne er på spil. André fra André Andersen SOLO & Teaterkompagni har nisseblod i årerne, og han elsker at fortælle de historier, han har hørt fra oldefar.

Mød Bimler og Bamler, to nisser der bor i kirkens klokketårn og ringer med klokkerne. Du vil også finde ud af, hvorfra nisserne fik deres røde nissehuer og en masse andre sandheder fra et hemmeligt nisseliv.

Arrangeret i samarbejde med Solvang Bibliotek.
Vi mødes ved skolens port på Urmagerstien. Kom præcist, for porten bliver låst, når vi er gået ind.


Arrangør

Solvang Bibliotek er et lille hyggeligt bibliotek midt på Amager med kulturaktiviteter og meget mere. Læs om biblioteket her www.bibliotek.kk.dk/solvang

Lokation

Dyvekeskolen, Urmagerstien 3 ved porten ind til skolegården, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .