Det Dårlige Selskab - TESTSHOW

Event aflyst

Det Dårlige Selskab - TESTSHOW

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

19 apr 2017 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

KOM FORBI OG TIS I BUKSERNE AF GRIN!
- Fordi du fortjener det!Kender du det hylende morsomme selskabsspil Det Dårlige Selskab? Uanset om du gør, så gør dig selv den tjeneste at komme forbi Teater Play denne aften, hvor spillet for en aften forvandles til et gameshow foran et levende publikum. Med komikere og sjove gæster som deltagere, styrer aftenens vært spillet usikkert igennem en stribe runder, der forhåbentligt får både deltagere og publikum til at dø af grin (altså ikke sådan rigtig dø - bare rolig)Da dette er en test-aften, for at se om formatet fungerer i en “live”-setting, så kører vi et "betal hvad du vil”-princip. Pengene går ubeskåret til Teater Play, som tak for at gøre det muligt for komikere og skuespillere at afprøve materiale hos dem.Følg med på hhv. Teater Play og Det Dårlige Selskab's facebookside, hvor aftenens deltagere løbende annonceres.

Arrangør

OBS!!! Vi skifter billetsystem. Undskyld ulejligheden! Vi glæder os til at se dig :)

Lokation

Teater Play, Strandlodsvej 7, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .