Det elektroniske plademarked

15 aug 2015 kl. 12:00 - 18:00

Enghaveparken, Enghavevej, 1761 København

For første gang i Strøms historie har vi nu glæden af at kunne tilbyde samlere, sælgere og musikelskere muligheden for at deltage i et stort plademarked under Strøm Garden Party i Enghaveparken den 15. august.
Alle er velkomne, men vi ser selvfølgelig gerne, at sælgere finder deres bedste ting frem til plademarkedet. Dette i bestræbelsen på, at man skal kunne gøre gode fund inden for alle prislag og samtidig undgå, at købere trækkes med det samme skrammel, som man til dagligt finder i brugtforretninger.

Da Strøm er en festival med fokus på musik med internationale og ikke mindst danske kunstnere, opfordrer vi også pladeselskaber og producere til at møde talstærkt op - der er så mange dygtige og dedikerede kræfter derude og derfor er det meget oplagt, at Strøms Plademarked også bliver et udstillingsvindue for jer.

I tilfælde af eventuel regn eller stærk sol, har Strøm forhåndsgarderet sælgere mod skader på inventar ved at stille pavilloner til rådighed. Dette indebærer også en lidt højere pris end normalt, men vi vil hellere være på den sikre side, og det kommer i sidste ende jer til gode.

Strøm vil naturligvis sørge for, at alt står klar til sælgerne, når I ankommer på pladsen.
Der er mulighed for at sætte banner eller lignende op på sin bod, hvis det ønskes.

1 bord (2 x1 meter)

Salg lukket

1/2 bord (1x1 meter)

Salg lukket