Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Det er cool at være hot

Afholdt event

Det er cool at være hot

Fra DKK 249,00

Sted

Dato

14 jan 2020 kl. 18:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Det er cool at være hot

Overgangsalderen skal være passioneret og sexet og ikke bare noget, der skal overstås.

Sådan mener både hormonekspert Sally Walker (63) og Vibeke fra bloggen byguldager.dk (53), og derfor er de på en mission om at bryde tabuet og dramatikken, der florerer om overgangsalderen. 

Som digteren Piet Hein udtrykker det:
"Det er ikke, hvordan du har det, men hvordan du tager det", og det er afgørende for, hvordan forventningerne er til overgangsalderen.

Sally og Vibeke har hver deres vinkel på aftenens emne.

Sally Walker er hormonekspert og forfatter til flere bøger samt certificeret hormoncoach med over 30 års erfaring.

Hun er vild med viden, brænder for formidling, og er kendt for sin evne til at motivere, informere og provokere i et sprog alle kan forstå. Og selvfølgelig er al information opdateret med den seneste videnskabelige data.

De hormonelle forstyrrelser, som indtræffer hos kvinder efter de 40 år, kan være så ødelæggende for selvværd, krop og livskvalitet, at det kan føles, som om livet er i rent forfald.

Sally bringer med sin ekspertviden og nye forskningsresultater løsninger og muligheder for, hvordan overgangsalderen kan blive lettere og udviklende og meget mere sexet :-)

Til eventet har du også mulighed for at udfylde en hormontest.

Vibeke Guldager har bloggen By Guldager, hvor hun skriver om livet plus50, og sætter fokus på at bryde tabuet om overgangsalderen og stress. 

Hun fortæller med et glimt i øjet hendes version af, hvordan det er at have været nede med stress to gange, sagt sit job op, startet eget firma, og samtidigt være hårdt ramt af overgangsalderen, det hele inden for de sidste fem år.

Som Vibeke siger: "En hedetur føles som om, man gennemgår de fire årstider på to minutter."

Kom og mød disse to spændende og skønne kvinder på Plus50 og bliv klogere på denne fase, som er en naturlig del af det skønne kvindeliv.

Udover foredraget byder vi også på bobler, og du får den lækreste goodiebag* med hjem fyldt med dejlige ting.

*Goodiebag vil indeholde værdi for mere end 500 DKK.

Arrangør

Bloggers By Heart er et fællesskab med passionerede bloggere med noget på hjerte. Flere af vores bloggere holder foredrag, hvilket vi hjælper med at facilitere.

Lokation

SOHO NOMADS Rooftop SOHO NOMADS Rooftop, Flæsketorvet 68, 1711 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .