Det Fynske Bogtræf

08 feb 2020 kl. 10:00 - 17:00

Tinghusgade 43, 5700 Svendborg

For første gang får fynske læsere og fynske forfattere mulighed for at møde hinanden og tale sammen om bøgerne ved et helt nyt bogtræf i Svendborg den 8. februar.

At læse kan være en ensom affære. Noget man gør alene, eller når man trænger til at lukke verden lidt ude. Men nu gør vi læsningen social. Kom og vær med til det allerførste Fynske Bogtræf, hvor alle fynske læsere, forfattere og forlag er inviteret.
"Som ihærdig læser gennem hele mit liv ser jeg frem til at bringe de fynske forfattere og læsere sammen. Vi skal sammen inspireres og begejstres over de mange glæder, som det giver os mennesker at læse og lytte til ord", siger Signe Ryge, TV 2 Fyn Event.

Bag arrangementet står TV 2/Fyn Event, Litteraturhuset Svendborg, Svendborg Bibliotek og WORK2GETHER i Tinghuset, som også lægger lokaler til. Og de fynske læsere og forfattere kan godt begynde at glæde sig, for det bliver en dag fuld af oplevelser og ny inspiration:

- TV 2/Fyn Events Signe Ryge vil interviewe forfattere på scenen dagen igennem.

- Litteraturhuset Svendborg, som drives af Anna Pia Holmgaard, får sit eget spor, Unge Ord, der tager fat på unge ord i flere betydninger - debutanter, eksperimenter, det, der får nye talenter at spire.
Litteraturhuset står desuden for en bogmesse, hvor man kan købe og bladre i de etablerede forlags udgivelser, men i høj grad også titler fra mikroforlag med litterær kvalitet og fornyelse som har det navnet 'Mikrofest'.

- Svendborg Bibliotek rykker ud med sin populære bogcafé, guidede fælleslæsninger og “litterær terapi”.
- Ud over foder til hjernen og den indre læsehest, vil man også kunne stille tørsten og sulten i Tinghusets hyggelige café, som har åbent hele dagen.

Der bliver krimier, børnebøger, fantasy, romaner, ja selv kogebøger. Med andre ord: Noget for alle slags læsere. Fyn bugner af spændende forfattere med endnu flere gode bøger, og dette er muligheden for at møde dem alle sammen.

Har du lyst til at være kreativ og lave dit eget bogmærke sammen med dukkemager Trine Juhl fra MagiLaboratoriet? Så tilmeld dig den gratis workshop her. Stærkt begrænset antal pladser. 

Hvis du har problemer med at booke din billet, så skriv til os på event@tv2fyn.dk  

- Og så er der mange flere overraskelser på vej. Hold øje med programmet, og tilmeld dig begivenheden her, hvor alle nyhederne løbende vil blive offentliggjort.


Vi glæder os til at læse med dig!