spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Det Fynske Kammerkors Julekoncert

Event aflyst

Det Fynske Kammerkors Julekoncert

Fra Gratis

Sted

Dato

12 dec 2020 kl. 16:00 - 17:00

Beskrivelse

FORNYET OBS: Efter nærmere opmåling er der lidt større kapacitet i kirken, hvorfor der sættes yderligere 10 billetter til salg. Til gengæld forventer vi ikke at sælge billetter i døren.


OBS: For at kunne sikre adgang for indehavere af billetter og samtidig overholde afstandskrav oprettes en billettype for børn, som er ganske gratis. Dette for at holde tal på gæsterne.

En velbesøgt og tilbagevendende tradition, nemlig Det Fynske Kammerkors stemningsfyldte julekoncert. 

Koret synger ved denne lejlighed både kendte og elskede julesange og -salmer samt mere kompleks musik, som passer til sæsonen.

Af hensyn til plads og restriktioner under aktuelle coronapandemi sættes kun 100 billetter til salg, så vi kan holde god afstand i kirken.

Om koret:

Fin, nærmest transparent, homogen og smidig er nogle af de adjektiver som ofte anvendes om Det Fynske Kammerkor’s klang.

Og netop klangdyrkelse har været central i de mere end 25 år koret har eksisteret.

Den karakteristiske klang skyldes ikke mindst dirigenten Alice Granum.

I hendes kyndige hænder formidles musik og tekst ukunstlet, let og legende.

Dette har gjort DFK efterspurgt i både ind- og udland.

Koret har en omfattende koncertvirksomhed og har tillige udgivet en række velanmeldte Cd'er.

Børn u. 12 år gratis adgang.

Lokation

Ansgar Kirke Ansgar Kirke, Søndre Blvd. 1, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .